Opiskelija laittoi kovalla pakkasella jalkaansa shortsit – kuvasta viraali hauskasta syystä: "Hänen äitinsä olisi vihainen"

Miten pukeutua paukkupakkaseen 8:10
Videolla käydään läpi, miten paukkupakkaseen pitäisi oikeaoppisesti pukeutua!

Sosiaalisessa mediassa on huvittanut kuva shortseja käyttävästä yliopisto-opiskelijasta, joka ei halunnut äitinsä tietävän asuvalinnastaan, kertoo muun muassa People.

Monet varmasti muistavat lapsuudestaan vanhempien muistuttelut riittävästä pukeutumisesta talven pakkasilla. Jos vaatteita ei vanhempien kehotuksesta huolimatta kuitenkaan laittanut tarpeeksi päälle, siitä ei ainakaan halunnut jäädä kiinni.

Sosiaalisessa mediassa onkin nyt muodostunut viraaliksi kuva tuntemattomana pysyttelevästä Minnesotan yliopiston opiskelijasta, joka talsii keskellä talvea kaupungilla talvitakki ja shortsit jalassaan.

Star Tribune -lehdessä julkaistua kuvaa on pidetty hauskana sen kuvatekstin ansiosta, jossa kerrotaan, miksi mies ei halunnut esiintyä juttussa omalla nimellään.

– Minnesotan yliopiston opiskelija ylitti University Avenue -tien shortseissa tänään. Hän ei antanut nimeään, koska hän sanoi, että hänen äitinsä olisi vihainen hänelle, lehden alkuperäinen kuvateksti kuuluu.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuva julkaistiin osana Star Tribunen raporttia paikkakunnan hyytävästä säästä. Yhdysvaltojen pohjoisosissa on kärsitty jo viikon ajan ennätysmäisistä pakkasista. Kovimmillaan lämpötila on arveltu laskevan -45 asteeseen.

"Äidit aina tietävät"

Star Tribune -lehden toimittaja jakoi lehdessä julkaistun kuvan Twitterissä, jossa se on kerännyt muutaman päivän aikana jo yli 154 000 tykkäystä ja 31 000 jakoa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Hänen äitinsä saa tietää. Äidit aina tietävät, eräs kommentoi kuvaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Takaan, että jos hänen äitinsä näkisi tämän kuvan, hän tietäisi välittömästi, että se oli hänen poikansa, toinen kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tämä voisi olla minun poikani. Kaksi vuotta sitten hän käytti shortseja koko talven välittämättä siitä, mitä me sanoimme. Hän oli 18, kolmas kommentoi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ei ole varmuutta, onko miehen äiti nähnyt kuvaa ja onko hän tietoinen poikansa asuvalinnasta.

Lähteet: Twitter, People, FoxNews, Star Tribune

Lue myös:

    Uusimmat