Opettaja nöyryytti 12-vuotiasta hameen vuoksi – "sopivampi yökerhoon kuin kouluun"

12-vuotiaan tytön farkkuhame aiheutti pahennusta opettajassa.

Etelä-Carolinassa asuva äiti, Suzie Webster, sanoo, että opettaja nöyryytti hänen 12-vuotiasta tytärtään. Opettajan mukaan tytön hame oli liian lyhyt ja soveliaampi yökerhoon kuin kouluun.

Ikävä tilanne sattui Moultrien koulussa Etelä-Carolinan Mount Pleasantissa. Webster kertoi Today-sivustolle, ettei hänellä ole ongelmia koulun pukukoodin suhteen, mutta niiden täytäntöönpano on joskus huonosti hoidettu.

Websterin Reese-tytär sai kyseenalaista huomiota opettajaltaan, joka tytön ystävien edessä totesi Reesen hameen olevan liian lyhyt ja tytön näyttävän enemmän yökerhoon kuin kouluun sopivalta.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Reese meni rehtorin toimistoon, josta hän soitti äidilleen ja pyysi tuomaan vaihtovaatteet. Kun Webster saapui koululle, hame mitattiin rehtorin edessä. Kävi ilmi, että hame oli juuri koulun pukukoodiohjeistuksen rajoissa.

– Hän kertoi Reeselle, että hän voisi käyttää hametta edelleenkin, mutta tässä vaiheessa Reese oli jo niin häpeissään, että hän pyysi saada vaihtaa housuihin, Webster kirjoittaa Facebook-päivityksessään. Päivityksen yhteydessä Webster julkaisi kuvan pahamaineisesta hameesta tyttönsä yllä.

Moni kommentoi kuvaan, että hame näyttää täydellisen sopivalta kouluun.

Webster kertoo, että sopivan pituisen hameen löytämiseen oli kulunut aikaa. Etelä-Carolinassa on kuitenkin niin kuuma, että hame on ehdottomasti farkkuja parempi vaihtoehto, äiti sanoo. Reese oli käyttänyt kyseistä suosikkihamettaan koulussa useita kertoja enennkin, mutta jostain syystä tästä kerrasta tuli opettajalle ongelma.

7:29

Lähde: Today

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja