Opettaja ihmetteli autotiellä pyöräilevää 7-vuotiasta – lapsen kiireen koskettava syy selvisi pian: "Uskon aidosti, ettei se ollut sattumaa"

7-vuotias tyttö pelasti isoisoäitinsä Raleighissa 1:26
Tämä 7-vuotias tyttö puolestaan pelasti isoisoäitinsä hengen

Kun 7-vuotias Cameron Simoncic löysi isänsä tajuttomana lattialta, hän lähti pyörällä hakemaan apua.

7-vuotias koulupoika sai hädässä apua entiseltä opettajaltaan. Cameron Simoncic oli palannut kotiin koulusta, kun hän löysi isänsä tajuttomana lattialta. Isä oli tuupertunut keittiöön, kertoo Yahoo.

Poika tiesi, että isä sairastaa diabetesta. Hän ymmärsi, ettei aikaa ole paljoa.

Yritti soittaa ja hakea apua tuloksetta

Cameron otti isänsä puhelimen soittaakseen hätänumeroon, mutta puhelin oli lukossa. Seuraavaksi hän juoksi naapuriin, mutta ketään ei ollut kotona.

– Joten nousin pyöräni selkään ajaakseni mummon luo, Cameron kertoi haastattelussa.

Opettaja näki sattumalta Cameronin tiellä

Pyörämatka kulki autotien vartta. Siellä Keller Sutherland oli ajamassa kotiin koulusta. Nainen huomasi Cameronin polkemassa. Monet vain ajoivat pienen pojan ohi.

– Sanoin aviomiehelleni "tuolla on pieni lapsi pyörällään ajelemassa tietä. En tiedä, mitä on meneillään, mutta minusta meidän pitää kääntyä takaisin ja selvittää, mistä on kyse", Keller kuvaa.

Yllätyksekseen Keller tunsi Cameronin – hän oli opettanut tätä ensimmäisellä luokalla!

Opasti pelastushenkilöstön perille

Cameron kertoi Kellerille, mitä on tapahtunut. Keller rauhoitteli poikaa samalla, kun sivullinen soitti ambulanssin. Cameron ei muistanut osoitettaan, mutta osasi opastaa hälytysajoneuvot kotiinsa ajamalla sinne Kellerin kanssa edeltä.

Cameronin isä sai hoitoa. Poikansa ansiokkaan toiminnan ansiosta isä selvisi säikähdyksellä.

Tapaus oli herätys myös Kellerille. Aiemmin hän oli kokenut, ettei kykene tekemään tarpeeksi oppilaidensa eteen. Nainen kuitenkin osui paikalle Cameronin hädän hetkellä.

– Uskon aidosti, ettei se ollut sattumaa, Keller sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat