Mainos

Äiti sai lukea Facebookista, että hänen tyttärensä oli kadonnut: "Teillä ei ole aavistustakaan siitä, miten rikki olen"

Äiti avasi Facebookin ja näki poliisin julkaiseman kirjoituksen tyttärestään.

Angel Taylor jätti kolmevuotiaan Lily-tyttönsä ja teini-ikäisen poikansa sukulaisten hoitoon perhehätätapauksen vuoksi. Australialaisnainen joutui kokemaan järkytyksen poissa ollessaan: hän avasi aamulla Facebookin ja näki poliisin julkaiseman kirjoituksen ja kuvan tyttärestään, kertoo Kidspot-sivusto.

Lily oli kadonnut, ja nyt poliisi etsi "tuntemattoman tytön" perhettä.

Kun ystävät huomasivat Taylorin olevan netissä, hän alkoi saada tauotta viestejä ja puheluita. Taylorin puhelin meni jumiin.

– Aloin todella hätääntyä, kun puhelimeni jäätyi enkä päässyt Facebookiin, Taylor kuvaa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Hän lähti kotimatkalle nopeasti. Tällä välin Lily löytyi hyvässä kunnossa.

Taylor kävi lennoltaan selittämässä tilannetta kommentilla myös poliisin etsintäkuulutukseen.

– Teillä ei ole aavistustakaan siitä, miten rikki olen sisältä, Taylor kirjoitti.

"Mutta sitten kukaan ei pysähtynytkään"

Lily oli harhaillut ulos sillä aikaa, kun lapsia hoitanut perheenjäsen oli jättänyt lapset kaksin kotiin. Ohi ajanut opiskelija huomasi pienen tytön kuudelta illalla.

– Näin Lilyn kävelevän itsekseen kävelytiellä, ja yleensä sitä näkee lapsia kävelemässä noin metrin tai pari vanhempiensa edellä, ja ajattelin, että ehkä hänen vanhempansa ovat siellä, mutta sitten kukaan ei pysähtynytkään, tytön pelastanut Mansour Shukoor kuvasi.

Shukoor teki U-käännöksen ja ajoi takaisin. Hän näki tytön kävelleen jo pitkän matkaa yksin ja aisti, ettei jokin ollut kohdallaan.

– Pysähdyin vaistonvaraisesti, Shukoor kuvaa.

– Panin hätävilkut päälle ja sanoin ”oletko ok?” ja sitten nainen tuli juosten puistosta. Sanoin ”onko hän hukassa, onko hän tyttäresi”, nainen vastasi kieltävästi, myös hän oli nähnyt tytön kävelevän ja siinä se.

Tilanteen myös nähnyt mies soitti poliisin. Mukana oli tuuria, sillä Shukoor oli ajanut töihin eri reittiä kuin yleensä.

Äiti tapasi Shukoorin myöhemmin ja kiitteli tätä vuolaasti. Hän kiitti kaikkia saamastaan tuesta sekä tyttären katoamisesta kertovaa Facebook-julkaisua jakaneita.

– Yritän vieläkin rekisteröidä tiedon siitä, että näin kävi. En voi kiittää tarpeeksi siitä, mitä teitte, Taylor kiitti.

Lähde: Kidspot.com.au, Facebook

***

0:55

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.