Opelin pikkupaku sai uusia taloudellisia moottoreita

Opelin pienimmän pakettiauton eli Combon rekisteröinnit kaksinkertaistuivat vuonna 2014 edelliseen vuoteen verrattuna. Uuden koripituuden ja uusien moottorivaihtoehtojen myötä auto on saatavilla myös Combo Tour henkilömallina.

Kokonaispituutta Opel Combon lyhyemmällä mallilla on kompaktit 4,39 metriä. Korkeus tekee autosta kuitenkin hyvin monikäyttöisin ja kokonaispituuteen nähden pitkä yli 2,7 metrin akseliväli lupaa hyvää sisätilojen kannalta. Tässä mallissa viiden henkilön lisäksi mukaan mahtuu tavaraa 790 litran verran.

Pitempi malli on sekä kokonaispituudeltaan että akseliväliltään 35 senttimetriä pidempi. Tässä mallissa tavaratilaa on kaikki istuimet käytössä noin kuution verran ja penkit taitettuna tilaa 3,2 kuution verran.

Combo Tourin pellin alta löytää uuden sammutusautomatiikalla varustetun 1,6-litraisen turbodieselin. Uusi moottori on saatavilla 95 ja 120 hevosvoimaisina tehoversioina. Uuden moottorin lisäksi auton taloudellisuutta on parannettu hiotulla aerodynamiikalla.

Opel Combo Tourin vakiovarustukseen kuuluvat muun muassa ilmastointi, bluetooth-handsfree sekä radio. Opel Combo Tour -mallien hinnat 95 hevosvoimaisella moottorilla alkavat 26 583 eurosta. Pitkä kori nostaa hintaa noin tuhannella eurolla ja tehokkaampi moottori hieman yli 600 eurolla.

Lue myös:

    Uusimmat