Opaskoiran ovela tempaus naurattaa – videolla miljoonien katselukerrat!

Opaskoiran ovela johdatus haluamaansa paikkaan ansaitsi suursuosion somessa.

Yllä olevalla videolla asioita, joita koirasi voisi opettaa sinulle.

Twitter-käyttäjä Michele Sykora julkaisi videon Danielle-siskonsa ovelasta opaskoirasta, joka johdatti omistajansa suoraan omaan lempipaikkaansa.

"Siskoni opaskoira johdattaa hänet aina ovelasti tähän liikkeeseen hänen tietämättään. Minä rakastan koiria", Sykora kirjoitti videon yhteyteen.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Koira menee videolla määrätietoisesti "Cool Dog Gear" -nimiseen liikkeeseen, joka tarjoaa tarvikkeita koirille.

Videota katsottu miljoonia kertoja

Video teki vaikutuksen koirien ystäviin. Sitä on katsottu jo yli kuusi miljoonaa kertaa, ja sillä on liki puoli miljoonaa tykkäystä ja 141 000 uudelleentwiittausta.

"Kuka tahansa koira voi olla opaskoira, jos et välitä siitä, mihin olet menossa", totesi eräs Twitter-käyttäjä filosofisesti, ja kertoi omaavansa paidan samalla tekstillä. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Se on 'cool' koira, se vain haluaa tarvikkeensa."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Onpa legendaarinen koira."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Opaskoirien pitää tehdä päätöksiä itsensäkin puolesta"

Scary Mommy -sivustolle Danielle kertoi yllättyneensä siskonsa twiitin suosiosta, sillä hän kertoo Thai-koiransa tekevän päivittäin "kaikkea hassua". Danielle toivoo ihmisten silti ymmärtävän, että koira hoitaa silti hommansa.

– Sinänsä opaskoirien pitää tehdä päätöksiä itsensäkin puolesta, joten joskus se johtaa siihen, että koirat osoittavat jotain, mistä pitävät. Se on sen tapa sanoa "oi, pidän tästä, käydään katsomassa", Danielle puolustaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat