Mainos

Onko tässä Suomen halutuin työpaikka? Uudenkaupungin autotehtaalle ennätysmäärä hakemuksia

Valmet Automotiven 250 autonrakentajan rekrytointikampanja tuotti ennätysmäärän hakemuksia.

Eilen sunnuntaina päättynyt rekrytointikampanja oli ensimmäinen, jolla Valmet Automotive hakee kaikkiaan yli 1 000 tuotantohenkilöä Mercedes-Benzin GLC-katumaasturin tuotantoon. Rekrytointikampanjat kyseisen mallin valmistukseen jatkuvat ensi vuonna.

Valitut hakijat koulutetaan tehtäviinsä autotehtaalla tammi- ja helmikuun aikana. Autonrakentajat työllistyvät Uudenkaupungin autotehtaalla hitsaamon, maalaamon ja kokoonpanon sekä sisäisen logistiikan tehtäviin.

– Saimme kaikkiaan 2 597 hakemusta, enemmän kuin mihinkään aiempaan kampanjaamme. Runsas medianäkyvyytemme auttoi tällä kertaa hienon tuloksen saavuttamisessa, mutta olemme käynnistämässä uusia toimenpiteitä rekrytointiemme tueksi, sillä tarvitsemme runsaasti hakemuksia myös tuleviin kampanjoihimme, kertoo Valmet Automotiven henkilöstöjohtaja Tomi Salo.

Yhtiön mukaan hakemuksia on tullut ympäri Suomea, mutta erityisesti Vaasan, Oulun, Tampereen ja Jyväskylän seudulta, Itä-Suomesta sekä länsirannikolta. Hakijoiden ikäjakauma on 18–55 vuotta. Hakijoista noin neljäsosa on naisia.

Mercedes-Benz GLC-katumaasturin valmistus alkaa Uudenkaupungin autotehtaalla alkuvuonna 2017. 

Lähde: Valmet Automotive

***

0:14

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja