Uudenkaupungin Mersu-tehdas tarvitsee kuumeisesti lisää työvoimaa

Valmet Automotive rekrytoi Uudenkaupungin tehtaalleen lisää työntekijöitä varastotyöhön. Lisähenkilöstöä tarvitaan Mercedes-Benzin A-sarjan ja GLC-katumaasturin valmistukseen.

Valmet Automotive rekrytoi 30 työntekijää autotehtaan sisäiseen logistiikkaan. Mercedes-Benzin A-sarjan vahva myynti sekä myöhemmin alkava GLC-mallin tuotanto lisäävät varaston henkilöstötarvetta.

Rekrytoitujen koulutus työtehtävään kestää neljä viikkoa. Hyväksytysti suoritetun työvoimakoulutuksen jälkeen Valmet tarjoaa vakituisen työn tehtaalla.

– Sisälogistiikka on yksi keskeisistä toiminnoista niin kasvustrategiassamme kuin nykyisissä autoprojekteissamme. Koska tarvitsemme lisähenkilöstöä nopeasti, aloitamme haastattelut ja valinnat välittömästi, kertoo Valmet Automotiven HR-asiantuntija Mari Pajunen.

Valmet on kuluneen vuoden aikana rekrytoinut jo yli 100 henkilöä Uudenkaupungin autotehtaalle eri tehtäviin. Tehdas jatkaa vielä autonrakentajien rekrytointeja GLC-katumaasturin tuotannon tarpeisiin tämän ja ensi vuoden aikana.

Varastotyöntekijän tehtävään haetaan työ- ja elinkeinotoimiston verkkosivujen tai TE-toimiston kautta. Haastattelut ja valinnat aloitetaan välittömästi. Hakuaika päättyy syyskuun 11. päivänä.

Lue myös:

    Uusimmat