Mainos

Uudenkaupungin Mersu-tehdas tarvitsee kuumeisesti lisää työvoimaa

Valmet Automotive rekrytoi Uudenkaupungin tehtaalleen lisää työntekijöitä varastotyöhön. Lisähenkilöstöä tarvitaan Mercedes-Benzin A-sarjan ja GLC-katumaasturin valmistukseen.

Valmet Automotive rekrytoi 30 työntekijää autotehtaan sisäiseen logistiikkaan. Mercedes-Benzin A-sarjan vahva myynti sekä myöhemmin alkava GLC-mallin tuotanto lisäävät varaston henkilöstötarvetta.

Rekrytoitujen koulutus työtehtävään kestää neljä viikkoa. Hyväksytysti suoritetun työvoimakoulutuksen jälkeen Valmet tarjoaa vakituisen työn tehtaalla.

– Sisälogistiikka on yksi keskeisistä toiminnoista niin kasvustrategiassamme kuin nykyisissä autoprojekteissamme. Koska tarvitsemme lisähenkilöstöä nopeasti, aloitamme haastattelut ja valinnat välittömästi, kertoo Valmet Automotiven HR-asiantuntija Mari Pajunen.

Valmet on kuluneen vuoden aikana rekrytoinut jo yli 100 henkilöä Uudenkaupungin autotehtaalle eri tehtäviin. Tehdas jatkaa vielä autonrakentajien rekrytointeja GLC-katumaasturin tuotannon tarpeisiin tämän ja ensi vuoden aikana.

Varastotyöntekijän tehtävään haetaan työ- ja elinkeinotoimiston verkkosivujen tai TE-toimiston kautta. Haastattelut ja valinnat aloitetaan välittömästi. Hakuaika päättyy syyskuun 11. päivänä.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.