Onko tässä maailman hitaimmin tehty taskuparkki? Kesti jopa puoli tuntia!

Kuski ei halunnut apua eikä suostunut luovuttamaan. Lopulta 30 minuuttia myöhemmin auto saatiin parkkiin.

Belfastissa, Pohjois-Irlannissa kuvattu video naisen epätoivoisesta taskuparkkiyrityksestä on kerännyt paljon huomiota ja useita miljoonia katselukertoja monissa sosiaalisen median kanavissa. Yrityksen kuvasi joukko opiskelijoita viereisen talon ikkunasta.

Nuoret kommentoivat naisen epätoivoista yritystä koko yhdeksän minuuttisen videon ajan.

– Mitä hän tekee? Tämä on kestänyt jo 20 minuuttia, nauravat pojat jo heti videon alussa.


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videolla nainen peruuttaa taskuparkkiin uudestaan ja uudestaan, mutta ei saa autoa millään osumaan ruutuun. Ajoittain hän on jo lähellä onnistumista, mutta ei vain millään saa autoa parkkiin.

Nuorten mukaan yksi pojista, Ciaran Doherty, tarjoutui parkkeeraamaan naisen auton, mutta tämä oli vain raivoissaan, että pojat nauroivat hänelle. Videolla nuoret myös kertovat, että kuski osui edessä olevaan mustaan autoon ainakin kolme kertaa.

Jopa videolla näkyy, että nainen on jo ainakin hyvin hyvin lähellä osumaa ellei suoraan autoon jo osunutkin.

– Miksei hän jo luovuta? En ymmärrä, miten hän jatkaa vieläkin, pojat ihmettelevät videolla.

Miehet yrittävät myös kannustaa naista onnistumisessa, ja he huutavat ääneen ohjeita kuten "hän kääntyy liian aikaisin", "eikä, hän tulee takaisin ulos ruudusta" ja "toiseen suuntaan".

Lopulta 30 minuuttia myöhemmin nainen saa ohikulkevan miehen avulla auton parkkiin ja opiskelijajoukko repeää raikuviin aplodeihin ja huutoon.

– Meidän mielestä se oli todella hauskaa. Se oli hullua. Paikka oli tarpeeksi iso, että auto mahtuisi siihen. Ajan itse paljon ja minulla on ollut paljon ongelmia parkkeeraamisessa. Tuo oli poikkeus, toinen pojista, Ciaran Shannon kertoo BBC:lle.

Opiskelijat kertovat, että alun perin yksi ystävyksistä huomasi sattumalta naisen yrityksen parkeerata autoa, kun oli haukkaamassa ikkunasta happea.

Taskuparkki on monille hankala paikka. Näin se kuuluu oikeasti tehdä.

Lähteet: Facebook, BBC

***

Nainen näyttää miehelle, miten taskuparkki tehdään 1:20

Lue myös:

    Uusimmat