Red Bull -pomo löi ehtoja pöytään – Alexander Albonin armonaika alkaa olla lopussa

Alexander Albonin on annettava kovat näytöt kahdessa seuraavassa F1-kisassa, Red Bullin tiimipomo Christian Horner linjaa. 

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Portugalin GP suorana 23.-25.10.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, ennakkotunnelmat klo 15.00, aika-ajot klo 15.55
Su: ennakkotunnelmat klo 14.00, Portugalin GP klo 15.05

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Albonin otteet ovat keränneet kritiikkiä, sillä hän ei ole lainkaan yltänyt Max Verstappenin suoritusten tasolle. Horner linjaa, että Red Bull haluaisi jatkaa thaimaalaiskuskin sopimusta myös ensi kaudelle, mutta tulosten on parannuttava.

– Haluamme, että Alex ottaa paikan ja näyttää, ettei meillä ole tarvetta harkita ketään muuta. Uskon, että kaikki tallissa haluavat tätä, Horner kommentoi Autosportin mukaan

– Tuntui siltä, että hän alkoi kääntää sivua Mugellossa (kolmas sija). Mutta nyt hänellä on ollut muutama vaikea viikonloppu, joten hänen on palattava huipputasolle täällä, ja varsinkin Imolassa hänen on saatava väkevä viikonloppu alusta loppuun. 

Albon on kerännyt vain 64 tallin 211 pinnasta

– Hän on suosittu henkilö tallissamme, mutta tarvitsemme automme lähemmäksi toisiaan (tuloksissa), jotta voimme taistella Mercedestä vastaan. 

Horner vahvisti, ettei Red Bull ole nostamassa riveihinsä kuljettajaa sen sisartallista AlphaTaurilta, joten Pierre Gaslyn ja  Daniil Kvjatin sijaan valinta kohdistuisi "talon ulkopuolelle". 

– Vapailla markkinoilla on laatukuskeja, Horner totesi. 

Ainakin kokeneet Sergio Perez, Nico HülkenbergRomain Grosjean ja Kevin Magnussen ovat vielä ilman pestiä ensi kaudelle. 

Lue myös:

    Uusimmat