Mainos

Onko tämä mekko liian ronski? Ei sovi opettajan mukaan ”isoille tytöille”

Tennesseeläinen tyttö häkeltyi kyyneliin asti kuullessaan, ettei hän saisi osallistua tanssiaisiin liian paljastavan asuvalintansa vuoksi. Tilannetta perusteltiin sillä, että tytön dekoltee-alue oli liiakseen esillä.

Onko tämä mekko mielestäsi liian paljastava? Tai liian härski?

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen täältä.

Facebookiin tällä viikolla jaetun tarinan mukaan nuori Amy-niminen tyttö oli matkalla tanssiaisiin, kun hänet pysäytettiin jo ovella opettajien toimesta Tennesseessä, Yhdysvalloissa. Amylle sanottiin, ettei hän voisi osallistua tanssiaisiin, koska hänen mekkonsa oli ”liian paljastava”.

Häkeltynyt tyttö päätyi itkemään toilettitiloihin. Amylle tultiin myöhemmin kertomaan, että hän toki voisi osallistua tanssiaisiin sillä ehdolla, että hän pukisi ylleen vararehtorin puvun takin. Takki ei kuitenkaan peittänyt tytön dekolteeta. 

Tarinan mukaan eräs opettaja toitotti tytölle toistamiseen: ”Meidän isojen tyttöjen pitää piilotella sulojamme.”

Tarina on herättänyt närää sosiaalisessa mediassa. Monet ovat kommentoineet Amyn näyttäneen kauniilta mekossaan, eivätkä voi ymmärtää opettajien reaktioita. Eivätkö isokokoiset tytöt voi pukeutua juhlamekkoon siinä missä muutkin, vaikka heillä olisikin enemmän povea?

Mitä mieltä sinä olet?

Lähde: Fox5ny.com

Katso myös muut muotimyytit, miten emme saisi pukeutua:

2:32

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.