Onko tämä lentoyhtiö vitsi? Näin hauskoja kuulutuksia et ole varmasti kuullut koneessa!

Eteläafrikkalainen halpalentoyhtiö Kulula ei turhia jäykistele viestinnässään.

Lentokoneissa kuullut kuulutukset tuppaavat olemaan sanasta sanaan samanlaisia, missä päin maailmaa tahansa. Eteläafrikkalainen Kulula on ehkä maailman humoristisin lentoyhtiö, vai mitä sanot näistä Kululan lennoilla kuulluista kuulutuksista?

"Jos jäätte lennon aikana kiinni tupakoinnista, teidät poistetaan lentokoneesta."

"On olemassa 50 tapaa jättää rakastaja, mutta vain neljä tapaa päästä tästä lentokoneesta ulos."

"Jos matkustamon ilmanpaine tipahtaa yhtäkkiä, happinaamarit tipahtavat automaattisesti katosta. Lopettakaa kirkuminen ja pujottakaa naamari kasvoillenne. Jos matkustat pienen lapsen kanssa, pue naamari ensin itsellesi ja auta sitten lasta. Jos matkustat useamman lapsen kanssa, valitse suosikkisi."

"Hyvät naiset ja herrat, olemme laskeutuneet Cape Towniin. Olkaa hyvä ja ottakaa kaikki omaisuutenne mukaan. Kaikki, mikä jää koneeseen, jaetaan tasapuolisesti koneen henkilökunnan kesken. Huomioikaa, ettemme kelpuuta ei-toivottuja anoppeja tai lapsia."

"Kulula Airline ilmoittaa ylpeänä, että meillä on parhaita lentäjiä, joita alalta löytyy. Valitettavasti yksikään heistä ei ole mukana tällä lennolla."

"Matkatavara ei katoa"

Kulula Air on perustettu vuonna 2001, ja se lentää Etelä-Afrikan sisäisiä lentoja. Yhtiön nettisivut vaikuttavat päällisin puolin aivan normaaleilta. Niillä on muun muassa kysymys-vastaus-osio. Matkatavaran katoamiseen liittyvään kysymykseen sivuilla vastataan näin:

Oikeastaan on melko harvinaista, että matkatavara "katoaa". Mitä tapahtuu (toisinaan) on, että kapteeni voi määrätä rajoituksen, mikä johtaa siihen, että matkatavarat siirretään toiselle lennolle. Sääolosuhteet voivat vaikuttaa siihen, millaisen painon kone voi kantaa. Lentokoneen paino on yleisin syy siihen, että matkatavaroita siirretään toisille lennoille. Siispä mieti, tarvitsetko todellakin sen lisäpalan kakkua.

Pitkä vastaus loppuu: On kuitenkin meistä kiinni, että saat matkatavarasi, niinpä toimitamme sen varmasti perille sinulle omalla kustannuksellasi. Lupaamme sen. Käsi sydämellä.

Lähteet: Kulula.com ja http://www.southafrica.to/

http://blog.flightstory.net/

Lue myös:

    Uusimmat