Onko tämä asu Jennifer Garnerin vastaisku poven paljastamiselle?

Näyttelijä Jennifer Garnerin yllä 2013 EE British Academy Film Awards -gaalassa nähty klassinen ja veistoksellinen asukokonaisuus oli kuin vastaisku asulle, joka hänen yllään nähtiin taannoin Golden Globe -gaalassa.

Jennifer Garnerin, 40, asu paljasti rohkeasti hänen povensa arvostetussa Gloden Globe -gaalassa ja näyttelijä sai asustaan – ja etenkin sen paljastavuudesta – kritiikkiä. Tähden yllä 10.2. BAFTA-gaalassa nähty veistoksellinen asu oli arvokkuudessaan kuin kritiikkiä herättäneen punaisen iltapuvun vastakohta.

Garnerin klassisessa asussa oli musta tyköistuva alaosa, jonka helma laskeutui kauniisti punaista mattoa vasten. Asukokonaisuuden kruunasi veistoksellinen harmaa yläosa, jota koristivat valkoiset olkaimet. Garnerin puvun on suunnitellut arvostettu Roland Mouret.

Näyttelijättären tyylin kruunasivat huolella valitut asusteet: hän oli valinnut upean iltapukunsa seuraksi Roger Vivierin mustan clutch-laukun ja Forever Markin klassisia koruja.

Garner vaikuttaa ottaneen opikseen taannoisesta paljastavasta asuvalinnastaan, sillä tällä kertaa hänen juhlapukunsa henki ajattomuutta ja arvokkuutta. Asu oli kaiken kaikkiaan huimasti konservatiivisempi kuin tähden yllä vastikään nähty punainen iltapuku.

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lähde:Just Jared

Lue myös:

    Uusimmat