Jennifer Garner: Lasten kasvatus tuottaa vaikeuksia!

Jennifer Garner myöntää, että lasten kasvatukseen liittyvät ongelmat tuottavat tähdelle päänvaivaa.

Näyttelijä Jennifer Garnerilla, 40, on näyttelijäpuolisonsa Ben Affleckin, 40,kanssa kolme lasta: Violet, 6, Seraphina, 3, ja kuuden kuukauden ikäinen Samuel. Garner kertoo olevan vaikeaa tasapainotella sen kanssa, kannustaako lapsia harrastuksiin ja olemaan niissä taitava vai antaa heidän lopettaa, jos he eivät pidä ajanvietteestä enää.

– Katsoitko Olympialaisia ja vannoit tuplaavasi oman pikku lahjakkuutesi judotunnit? Entäs kun huomaat lapsesi vihaavan näitä ylimääräisiä tunteja ja huomaat, että hän rakentelisi mieluummin Star Wars -legoilla. Mitä silloin tekisit? Patistaisitko häntä harrastukseen, kunnes hän taas pitäisi siitä… vai annatko heidän lopettaa ja riskeeraat heidän tulevaisuutensa antamalla heidän luovuttaa – vai etsitkö Lego-asiantuntijan, Garner kirjoittaa iVillage-sivuston blogissaan.

Garner painii siis samanlaisten ongelmien kanssa kuin kuka tahansa perheenäiti.

– Tällaiset äidilliset ongelmat valvottavat minua yöllä. Mistä tiedän tekeväni oikein? Eikö minun tehtävä vanhempana ole rohkaista ja auttaa lapsiani määrittelemään itsensä? Vai pitäisikö minun astua syrjään ja antaa heidän mennä omien kiinnostustensa perässä, Garner pohtii.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja