Onko sutinaa naisrintamalla, Aleksi Valavuori?

Urheilumanageri ja tv-juontaja Aleksi Valavuorelle tärkeintä on nyt arki ja perhesuhteet. Mikä on Aleksin suhdetilanne tällä hetkellä?

Unibet Open -pokeriturnaukseen Prahaan Aleksi matkasi yhdessä muun julkkistiimin kanssa. Aleksin mukana reisussa oli myös kuvankaunis Ndidi Nwajeita, jonka kanssa Aleksin on huhuttu seurustelevan.

– Ndidi on valmentajani ja mukana kannustamassa. Hän vastaa henkilökohtaisesta hyvinvoinnistani täällä, Aleksi virnisti ja totesi naisen olevan vain hyvä ystävä.

Entä mikä on miehen naissuhteiden laita tällä hetkellä?

– Tällä hetkellä tilanne on yhtä avoin kuin korttipakka. Katsotaan mitä tuleman pitää. En ikinä kommentoi näitä asioita, Aleksi tokaisi.

Vaikka Aleksin mielestä ulkomaanmatkoilla parhaita maisemia ovat kauniit naiset, ei hän Prahassa juuri naiskauneuden perään katsellut.

– Mulla on oma valmentaja mukana, niin en ole hirveästi muualle vilkuillut. Kyllä mulla tällä hetkellä ja tällä reissulla on huomio kiinnittynyt johonkin ihan muuhun kun naisiin, mies hymyili.

Nyt keskityn arkeen ja perhesuhteisiin

Syksyllä Aleksilla on tiedossa paljon töitä pokerin parissa sekä muutamia juontotöitä.

– Teen isoa projektia, jossa pääsen matkustamaan Vancouveriin. Lisäksi juonnon mahdollisesti Miss Suomi -kiertueella, mutta ne jutut ovat vielä vähän auki, Aleksi selvittää.

Mies kuitenkin korostaa, että arjen askareet ovat tällä hetkellä töitä tärkeämpiä.

– Päätähtäimeni ei ole olla televisiokasvona, vaan tehdä välillä oikeita töitäkin. Yritän ottaa nyt vähän iisimmin ja keskittyä ihan tavalliseen elämänrytmiin ja perhesuhteisiin, Aleksi valottaa.

– Haluan herätä aamulla, käydä lenkillä, pelata tennistä ja tavata ystäviä. Ne ovat asioita, joista nautin, mies jatkaa.

Oletko yhä sinkkumies, Aleksi? Katso video!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja