Mainos

Onko sinulla kadoksissa työmaakoneen kauha tai pöytäsaha? Poliisi etsii omistajia epäillyistä varkauksista

Rauman poliisi pääsi epäiltyjen varkauksien jäljille löytäessään lappilaisen miehen pihalta anastetun perävaunun.

Tapahtuman alkoivat Rauman Lapin keskustassa, kun paikallisen kuljetusliikkeen varastoon murtauduttiin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Varastosta vietiin ainakin päältä ajettava ruohonleikkuri ja ruohotrimmeri, minkä lisäksi sieltä oli yritetty ulos työntämällä viedä kahta moottoripyörää. Pyörien osalta teko kuitenkin jäi yrityksen tasolle, sillä ne oli jätetty hallin läheisyyteen tien varteen, josta ne saatiin palautettua omistajalleen.

Läheisen hallin pihasta oli lisäksi viety samoihin aikoihin kaksi perävaunua, joista toinen löydettiin lappilaisen miehen pihalta.

Perävaunusta löytyi anastetuksi epäiltyä omaisuutta, kuten työmaakoneen kauha, käsileikkurit, Scheppas-merkkinen pöytäsaha ja Haier ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö. Pihalla oli myös Mitsubishi-merkkinen ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö. Poliisi otti miehen kiinni.

Kadoksiin jäi vielä toinen perävaunuista, jonka rekisterinumero on WFR-649.

Poliisi pyytää asiasta jotain tietäviä ottamaan yhteyttä Rauman poliisiin sähköpostiosoitteeseen rauma.tutkinta.lounais-suomi@poliisi.fi.

Poliisi toivoo yhteyttä ottamaan myös edellä mainitun omaisuuden omistajien, joihin poliisi ei vielä ole ollut yhteydessä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.