Työkone varastettiin kahteen otteeseen keskellä yötä Nokialla – käytettiin kahden hallin ovien murjomiseen: Kone löytyi myöhemmin nätisti parkkeerattuna

Sisä-Suomen poliisi tiedottaa, että tiistaina aamuyöllä kello kahden aikaan Nokian teollisuusalueelta varastettiin keltainen työkone. Työkonetta käytettiin kahden hallin oven rikkomiseen.

Työkoneella oli ajettu noin 200 metriä läheiselle teollisuushallille, jossa työkoneen etupuskulevyllä murjottiin yhden hallin kulkuovi.

Tämän jälkeen työkone oli palautettu nätisti alkuperäiselle paikalleen, mutta vain hetkeksi. Puoli tuntia myöhemmin se haettiin uudelleen.

Tällä kertaa työkoneella ajettiin yhdeksän kilometriä Ylöjärvelle. Määränpäänä oli teollisuushalli, jonka senkin ovi rikottiin koneen etulevyllä.

Oven moukaroinnin jälkeen työkone ajettiin parkkiin muutaman sadan metrin päähän Juustoportin piha-alueelle, josta se myöhemmin löytyi. Kone oli pysäköity siististi ja etulevy oli laskettu alas.

Hallien haltijat selvittävät anastettua omaisuutta. Ylöjärveltä on anastettu ainakin rekisterikilvetön moottoripyörä.

Tapahtumia on taltioitunut valvontakameratallenteille. Ketään ei ole vielä pidätetty rikoksiin.

Poliisi tutkii halleihin ja niiden omaisuuteen kohdistuneita tekoja kahtena varkautena ja työkoneeseen kohdistunutta tekoa moottorikulkuneuvon käyttövarkautena.

Havainnot pyydetään ilmoittamaan Nokian poliisille.

Lue myös:

    Uusimmat