Mainos

Onko paneroitu kana sinunkin herkkuasi? Tutustu Naapurin Maalaiskanan monipuoliseen valikoimaan

Herkullisen rapeiksi paneroidut kanatuotteet ovat suositumpia kuin koskaan. Naapurin Maalaiskana on vastannut kasvaneeseen kysyntään ja tarjoaa monipuolisen valikoiman paneroituja tuotteita. Joko olet löytänyt oman suosikkisi?

Takavuosina panerointi oli tuttua lähinnä kauppojen valmisruokahyllyltä – kukapa meistä ei muistaisi kananugetteja ja mozzarellatikkuja. Sittemmin paneroitujen tuotteiden valikoima ja suosio on kasvanut roimasti, eikä ihme, sillä paneroinnissa yhdistyvät rapea pinta ja mehevä sisus.

Nykyään paneroinnilla on kysyntää lähes kaikissa tuoteryhmissä, rapean maukkaat kanatuotteet ovat löytäneet paikkansa niin viikonlopun herkkuhetkissä kuin maistuvana arkiruokana. Naapurin Maalaiskana tarjoaakin paneroidun vaihtoehdon niin paistileikkeeseen kuin naposteltaviin wingseihin, tikkareihin ja muihin sormisyötäviin.

– Sormisyötävät paneroidut herkut, kuten Chicken Bitesit ja Kanatikut, ovat olleet jo pitkään suosittuja valintoja illanistujaisiin ja juhlatarjoiluihin. Paista kana rapeaksi ja nauti suosikkidippisi kera, Naapurin Maalaiskanan tuotekehityspäällikkö Kaisa Huttunen vinkkaa.

Rapea maissipanerointi on myös gluteeniton

Kasvaneen kysynnän myötä Naapurin Maalaiskana on tuonut paneroinnin myös tuotteisiin, joissa sitä ei ole aiemmin nähty. Esimerkiksi kanan koipipalasta valmistettu Kanatikkari Crispy sekä pintamaustettu siipi Crispy Wings ovat maustuneet makoisalla maissipaneroinnilla. 
– Crispy Wings on vastineemme markkinoiden tulisille siiville. Samalla se laajensi wingsien käyttäjäkuntaa myös miedompien tuotteiden ystäviin, Huttunen kertoo.

Myös perinteisistä fileepihveistä ja pikkufileistä on tarjolla paneroitu versio: Ohut Fileepihvi Crispy sekä Ohut Pikkufilee Red & Crispy, jonka mausteseos sisältää tomaattia, paprikaa, sipulia, valkosipulia, chiliä ja korianteria. 
Naapurin Maalaiskanan paneroitujen tuotteiden rapea pinta saadaan aikaan gluteenittomalla maissipaneroinnilla. Niinpä niillä voivat herkutella myös vehnää välttävät.

Paista, grillaa tai käytä airfryeria

Naapurin Maalaiskanan tuotteiden valmistukseen liittyy useita korkean laadun takaavia periaatteita, kuten se, että kaikki tuotteet valmistetaan ilman lihan sisälle lisättyä vettä.

– Tuote on tärkeää valmistaa niin, että panerointi pysyy kanapalojen pinnalla eikä tipu rasian pohjalle nesteen mukana. Naapurin Maalaiskanan tuotteissa tämä toteutuu, sillä tuotteisiimme ei lisätä mausteita pois huuhtovaa lisättyä vettä. Näin saadaan aikaan aito ja puhdas maku, Huttunen sanoo.

Tuotteesta riippuen paneroidut kanaruoat on helppo ja nopea valmistaa joko pannulla tai uunissa. Aivan extrarapean paneroidusta pinnasta saa airfryerin avulla.

 

Lue myös:

    Uusimmat