Onko normaalia, että mies lähettelee härskejä kuvia? Naiset vastaavat

Ihmisillä saattaa olla erilainen käsitys siitä, mikä on siveellistä ja mikä ei. MTV Lifestyle otti selvää, mitä mieltä naiset ovat alastonkuvista.

Näin naisraati vastasi:

”Olen viestitellyt erään miehen kanssa pari viikkoa. Emme edes ole tavanneet vielä. Yhtäkkiä – täysin varoittamatta! – sain häneltä kuvan hänen peniksestään. Kuva tuli niin yllätyksenä, että järkytyin kyllä hieman, vaikken olekaan mikään siveyden sipuli. Onko peniskuvien lähettely ihan normaalia?”, nimimerkki WTF kysyy.

”Mielestäni peniskuvan lähettäminen on lähestulkoon sama asia, kuin itsensä paljastelu. Tilanteessa mies saa suurta mielihyvää ja jännitystä siitä, että osaa kuvitella naisen reaktion: kauhistuksen tai järkytyksen. Jos lähes tuntemattomalla miehellä on tarve lähettää tuollaisia kuvia, on hänen seksuaalisuudessaan varmaan pahoja säröjä. Sinuna jättäisin hänelle vastaamatta: paras reaktio on olla reagoimatta, silloin mies ei saa siitä toivomaansa ”tyydytystä”. Tai toki voit myös vastata: ”Onpa se surullinen.” Tai pieni. ”
– Nainen, 28, sinkku

"En tiedä onko normaalia vai ei, mutta tuskinpa mies mitään vakavaa parisuhdetta on ainakaan hakemassa, kun noin toimii. Pitäisin tyyppiä vähän outona. Luultavasti hän hakee vain seksiseuraa."
– Nainen, 27, avoliitossa

"EI OLE NORMAALIA. Hyi. Katkaise kaikki yhteydet moiseen pervoon."
– Nainen, 27, avoliitossa

”Miehet ovat välillä kyllä melkoisia elukoita. Naiset eivät todellakaan halua kuvaa miehen peniksestä! Tämä vie kaiken ilon viestittelystä ja kaikesta muustakin. Miehet pliis lähetelkää näitä kuvia läpällä vaikka ystävillenne, mutta älkään naisille keiden kanssa yrität oikeasti päästä vällyjen väliin. Viimeistään tällaisen kuvan jälkeen kaikki himot nimittäin häviävät, oli kyseessä sitten millainen varustus tahansa. Tätä tapahtuu, mutta sen ei pitäisi olla normaalia!”
– Nainen, 26, parisuhteessa

"On normaalia, tai sitten itselleni on sattunut pelkästään kummallista peniskäyttäytymistä harrastavia miehiä. Olen tottunut jo siihenkin, että mitä arkisimmissa tilanteissa, kuten ruokaostoksia purkaessa poikaystäväni yhtäkkiä ”yllättää” minut vetämällä heppinsä esiin. Miehet ja penikset, ei vaan pysty ymmärtämään…"
– Nainen 25, seurustelee

"Juu, ei ole normaalia. Minä ainakin unohtaisin koko miehen."
– Nainen, 46, eronnut

”Ei pidä aliarvioida miehen tarvetta esitellä kulkusiaan. Olen saanut peniskuvia ja tiedän ystäviä, jotka niitä ovat saaneet. Kaikille meille yhteistä on se, ettemme suurin surminkaan pysty ymmärtämään, mitä miehet luulevat kostuvansa kuvan lähettämisestä. Kukaan nainen tuskin kiihottuu saadessaan lähikuvaa miehen elimestä, etenkään silloin, kun tuttavuus ei tosiaan ole kovin pitkä. Tärkeintä varmaan on se, ettei mitenkään ruoki tätä miehistä halua lähetellä makkarakuvia.”
– Nainen, 29, sinkku

”No eipä mielestäni ole, vaikka kyllähän tuollaisia tapauksia on netti pullollaan. Keskustelua voi johdatella vihjailevaan suuntaan monella tavalla ­­ja sen voi tehdä hyvin tai huonosti. Ehkä olen tiukkapipoinen, mutta itselleni tuollainen lähestymistapa ei nappaa, joten tuskinpa tuollainen mieskään olisi minua varten.”
– Nainen, 27, parisuhteessa

"No ei todellakaan ole normaalia.  Taitaa olla suhteellisen keskenkasvuinen tyyppi. Ja myös huonon itsetunnon omaava jos ei pysty naista ”hurmaamaan” millään muulla. Sano pojulle suosiolla heippa."
– Nainen, 35, naimisissa

”Ei ole normaalia! Suoraan sanoen kiinnostus kyseistä herraa kohtaan kyllä lopahtaisi heti, jos sellainen kuva pompsahtaisi kännykkään.”
– Nainen, 33, sinkku

"Mielestäni penis-kuvan lähettäminen lähes tuntemattomalle ihmiselle on outoa. Kuvien lähettäminen ilman varoitusta on seksuaalista häirintää ja epäreilua. Olin joskus töissä asiakaspalvelijana kahvilassa, kun puhelimeni piippasi. Avasin viestin ja siellä nökötti penis. Siinä kello 12 päivällä, kun oli tarjoilemassa kahvia, tuntui se suorastaan pahalta ja nöyryyttävältä. Parisuhteessa tietenkin voi lähetellä kunkin parin omien mieltymysten ja sopimusten mukaan mitä ikinä mielii. Se piristääkin. Ja tietenkin, jos viestittelyssä pyritään harrastamaan netti-/puhelinseksiä, niin sitten voi lähetellä kuvia. Mutta jonkun kasuaalin ”missäs sä oot töissä” -kysymyksen jälkeen lähetetty penis-kuva saisi minut kyllä heittämään U-käännöksen."
– Nainen, 28, sinkku

Lue myös:

    Uusimmat