Onko Leijonien MM-kultahuuma vaikuttanut Karjala-turnauksen lipunmyyntiin? Näin Jääkiekkoliitto vastaa

2:54
Videolla Leijonien MM-kulta viime keväältä.

Suomen miesten jääkiekkomaajoukkue eli Leijonat on ensimmäistä kertaa tositoimissa kevään MM-kultajuhlien jälkeen. Mutta onko kultahuuma heijastunut syksyn kotitapahtuman, Karjala-turnauksen lipunmyyntiin?

Leijonat kohtaa totuttuun tapaan Helsingin EHT-turnauksessa Ruotsin, Tshekin ja Venäjän. Näistä Venäjä asettuu vastaan torstaina, Tshekki lauantaina ja Ruotsi sunnuntain isänpäivän ottelussa.

Suomen jääkiekkoliiton viestintäpäällikön Henna Malmbergin mukaan varsinkin viikonlopun ottelut ovat olleet, totuttuun tapaan, hyvin kysyttyjä.

– Tshekki- ja Ruotsi-otteluihin vapautuu vielä hieman lippuja. Sunnuntain Ruotsi-peli näyttää vahvasti siltä, että se on loppuunmyyty. Tilanne ehtii elää vielä, sillä yleisesti noihin viikonlopun peleihin on ostettu lippuja vielä torstai-perjantai-akselilla, Malmberg sanoo MTV Urheilulle.

Jääkiekkoliitosta vahvistetaan, että MM-huumasta on voinut havaita viitteitä kotiturnauksen lipunmyynnissä.

– Silmiinpistävä merkki on ollut se, että nyt lippuja myytiin jo aikaisessa vaiheessa hyvin paljon, Malmberg toteaa.

Yleisesti ottaen Karjala-turnauksessa Suomen viikonloppupelit ovat olleet hyvin suosittuja. Isoin murheenkryyni on liittynyt torstaina pelattavaan ensimmäiseen peliin, jossa lehtereille on jäänyt poikkeuksetta reilusti tilaa.

Nyt tilanne vaikuttaa hyvin lupaavalta.

– Selvää on se, että Venäjä-peliin on vielä lippuja myynnissä. Tämän hetken arvio on se, että 10 000 katsojan raja täyttyisi, Malmberg sanoo.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja