OnePlus-pomo: Vanhempien mallien Pie-päivityksen aikataulu venyy

OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau on kommentoinut OnePlus-puhelinten päivityaikataulua, uutisoi GizmoChina. Vielä toistaiseksi uusimpana puhelimena pysyvä OnePlus 6 on jo saanut Android 9 Pie -päivityksen ja uuden OxygenOS-käyttöliittymän.

30. lokakuuta julkistettavassa ja 5. marraskuuta myyntiin tulevassa OnePlus 6T -puhelimissa on Android 9 Pie -käyttöjärjestelmäversio suoraan myyntipakkauksessa. OnePlus 6T:ssä oleva OxygenOS-käyttöliittymä tulee eroamaan OnePlus 6:n käyttöliittymästä. Se on uudistettu kokonaan.

Alkuperäisen aikataulun mukaan OnePlus pyrki tuomaan Android 9 Pie -päivitykset OnePlus 3:lle, OnePlus 3T:lle, OnePlus 5:lle ja OnePlus 5T:lle ennen tämän vuoden loppua. Virallista aikataulua OnePlus ei kerro päivitykselle. Lau kertoo, että päivityksen tekeminen on kestänyt odotettua kauemmin. Laitteet tulevat saamaan Android 9 Pie -käyttöjärjestelmäversion, mutta päivityksen saaminen voi venyä ensi vuoden puolelle.

Vanhemmille OnePlus-laitteet saanevat Android 9 Pien myötä tuttuja ominaisuuksia kuten tutut elekomennot, uusi Game Mode -pelitila ja tietenkin tuoreet tietoturvapäivitykset. Jos OnePlus 6:n ja 6T:n käyttöliittymät eroavat toisistaan, on mielenkiintoista nähdä, kumpi versio tulee vanhempiin OnePlus-puhelimiin.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.