OnePlus-pomo: Vanhempien mallien Pie-päivityksen aikataulu venyy

OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau on kommentoinut OnePlus-puhelinten päivityaikataulua, uutisoi GizmoChina. Vielä toistaiseksi uusimpana puhelimena pysyvä OnePlus 6 on jo saanut Android 9 Pie -päivityksen ja uuden OxygenOS-käyttöliittymän.

30. lokakuuta julkistettavassa ja 5. marraskuuta myyntiin tulevassa OnePlus 6T -puhelimissa on Android 9 Pie -käyttöjärjestelmäversio suoraan myyntipakkauksessa. OnePlus 6T:ssä oleva OxygenOS-käyttöliittymä tulee eroamaan OnePlus 6:n käyttöliittymästä. Se on uudistettu kokonaan.

Alkuperäisen aikataulun mukaan OnePlus pyrki tuomaan Android 9 Pie -päivitykset OnePlus 3:lle, OnePlus 3T:lle, OnePlus 5:lle ja OnePlus 5T:lle ennen tämän vuoden loppua. Virallista aikataulua OnePlus ei kerro päivitykselle. Lau kertoo, että päivityksen tekeminen on kestänyt odotettua kauemmin. Laitteet tulevat saamaan Android 9 Pie -käyttöjärjestelmäversion, mutta päivityksen saaminen voi venyä ensi vuoden puolelle.

Vanhemmille OnePlus-laitteet saanevat Android 9 Pien myötä tuttuja ominaisuuksia kuten tutut elekomennot, uusi Game Mode -pelitila ja tietenkin tuoreet tietoturvapäivitykset. Jos OnePlus 6:n ja 6T:n käyttöliittymät eroavat toisistaan, on mielenkiintoista nähdä, kumpi versio tulee vanhempiin OnePlus-puhelimiin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja