OnePlus käynnistää 5G-sovellusohjelman – palkintona puhelimia tai jopa 50 000 euroa

OnePlus on käynnistänyt 5G Apps of Tomorrow -ohjelman, jossa haetaan oivaltavia ideoita uusille 5G:n sovelluksille. Osallistumiasika on käynnissä 26. maaliskuuta asti.

5G Apps of Tomorrow -ohjelmassa haetaan uusia sovellus- tai palveluideoita, jotka hyötyvät uusista 5G-mobiiliverkoista. Kilpailu on kaikille avoin ja suunnattu niin OnePlussan käyttäjäyhteisölle kuin ammattilaisille. Ohjelmaan osallistujille on tarjossa asiantuntevaa tukea niin OnePlussan kuin 5G-verkkoja luovien operaattorien taholta.

Ohjelmaa varten perustetaan OnePlussan keskustelupalstoille oma ketjunsa, jonka yhteydessä osallistuminen tapahtuu. Osallistujien joukosta valikoidaan viisi voittajaa, joiden valinnassa huomioidaan niin OnePlussan, brittioperaattori EE:n ja Qualcomm Technologiesin kuin OnePlus-yhteisönkin kanta.

Voittajat saavat palkinnoksi matkan OnePlussan pääkonttorille Kiinan Shenzeniin ja pääsevät tapaamaan yhtiön perustaja Pete Laun. Lisäksi voittajat saavat OnePlussan 5G-älypuhelimet, pääsyn EE:n ja Qualcommin teknisiin resursseihin sekä 50 000 euron suuruisen taloudellisen tuen, jolla ideaansa voi entisestään kehittää.

Lisäksi kaikki 20 parhaan joukkoon etenevät suomalaiset ansaitsevat palkinnoksi OnePlussan 5G-älypuhelimen ja Elisan 5G -liittymän vuodeksi. Mikäli suomalaisehdotuksia ei 20 parhaan joukossa nähdä, valitaan ehdotuksista yksi, jolle puhelin ja liittymä kuuluvat.

OnePlussan 5G Apps of Tomorrow -ohjelmaan voi osallistua 26. maaliskuuta asti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja