Omaa tilaa kaivannut Ensitreffit-vaimo paljastaa hetken, jolloin suhteessa tapahtui merkittävä käänne – ystävältä suorasukainen kysymys

0:40
Ensitreffit-vaimo kertoo ystävälleen häämatkan tapahtumista – suorasukainen kysymys saa kaksikon purskahtamaan nauruun

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioitunut Henna kertoo ystävälleen hetkestä, jolloin hänen ja Samin suhteessa tapahtui käänne häämatkalla.

Ensitreffit alttarilla -parit tapaavan seitsemännessä jaksossa ystäviään ja läheisiään, joiden kanssa he käyvät läpi ensimmäisiä tuntemuksiaan ja ajatuksiaan uudesta puolisostaan ja yhteiselosta.

Henna kertoo ystävälleen, että hänellä ja Samilla menee mukavasti. Henna kuitenkin kertoo, ettei fyysinen läheisyys, kuten halailu tai käsikkäin oleminen tuntunut hänen mielestään heti häämatkan ensimmäisinä päivinä luontevalta.

– Musta se tuntui jotenkin ei välttämättä teennäiseltä, mutta oudolta olla heti tuntemattoman ihmisen kanssa niin, Henna pohtii.

Hän kuitenkin paljastaa heti perään, että suhteessa tapahtui käänne sen jälkeen, kun parille oli järjestetty kolmen ruokalajin illallinen.

– Siellä me juotiin itsemme vähän hiprakkaan. Se tuntui treffailulta. Molemmilla oli vähän pilkettä silmäkulmassa sinä iltana, Henna aloittaa ja hakee hetken sanojaan, kunnes jatkaa lopulta:

– Läheisyyttä oli enemmän siitä illasta lähtien

– No tuntuiko se hyvältä? ystävä kysyy ja kaksikko purskahtaa nauruun.

Kuinka Henna vastasi suorasukaiseen kysymykseen? Katso video!

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja