Olympiavoittaja Tori Bowien, 32, kuolinsyy paljastui ruumiinavauksessa

Maailman nopein nainen Tori Bowie kommentoi hurjaa heittäytymistään 2:23
Naisten 100 metrin kultamitalisti Tori Bowie haastateltavana Lontoon MM-kisoissa vuonna 2017.

32-vuotiaana menehtynyt huippupikajuoksija Tori Bowie kuoli synnytyskomplikaatioihin. Yhdysvaltalaisen kuolinsyy selvisi ruumiinavauksessa, josta kertovat USA Today ja TMZ.

Bowie löydettiin kuolleena sängystään kotoaan Floridassa 2. toukokuuta. Hän oli ollut ruumiinvausraportin mukaan noin kahdeksannella kuulla raskaana ja synnyttämässä, kun hän menehtyi synnytyskomplikaatioihin.

Viranomaisten mukaan Bowie saattoi kärsiä hengitysvaikeuksista ja eklampsiakohtauksesta eli verenpaineen äkillisestä noususta aiheutuneesta raskauskouristuksesta.

Oikeuslääkäri totesi Bowien kuolintavan luonnolliseksi. 

Bowie löydettiin, kun Orangen piirikunnan apulaissheriffit olivat tekemässä hyvinvointitarkastusta saatuaan ilmoituksia, ettei naisesta ollut havaintoja moneen päivään.

Bowie saavutti olympialaisissa yhden kutakin mitalia Rio de Janeirossa vuonna 2016: kultaa 4x100 metrin viestissä, hopeaa 100 metrillä ja pronssia 200 metrillä.

Maailmanmestaruuksia hän juhli Lontoossa 2017 sekä 100 metrillä että 4x100 metrin viestissä. Hän saavutti lisäksi MM-pronssia 100 metrillä 2015.

Bowie kilpaili urallaan myös pituushypyssä, jossa hän sijoittui neljänneksi Dohan MM-kisoissa 2019.

Lue myös:

    Uusimmat