Olympiavoittaja koki karun kohtalon – "Se on yksi syy sille, miksi minun on vaikea näyttäytyä bikineissä"

4:55
Katso videolta MTV Urheilun raportti olympialaisten olosuhteista paikan päältä Tokiosta.

Tanskan Pernille Blume ui vuoden 2016 olympialaisissa kultaa 50 metrin vapaauinnissa. Blume kertoi Ud & Se -lehden haastattelussa, kuinka joutui kestämään voittonsa jälkeen ihmisten puheita hänen kehostaan ja yksityiselämästään.

Blume valmistautuu paraikaa uransa kolmansiin olympialaisiin. Hän on saavuttanut urallaan kahden olympiamitalin lisäksi kolme maailman ja kuusi Euroopan mestaruutta. Liika huomio toi kuitenkin uintitähdelle negatiivista huomiota.

– Rion jälkeen ihmiset alkoivat tunnistaa minut. Monesti kyse oli todella ystävällisistä ihmisistä, jotka lähestyivät ja antoivat kehuja. Se oli mukavaa, Blume kertoi.

– Mutta joskus, kuten kesäisenä päivänä Kööpenhaminassa saatoin yhtäkkiä kuulla keskustelua ympärilläni. He istuivat ja puhuivat kehostani, yksityiselämästäni ja siitä, mitä he olivat lukeneet minusta Se & Hör -lehdessä. Se on yksi syy sille, miksi minun on vaikea näyttäytyä bikineissä, Blume jatkoi.

Tanskalaistähti sanoo, että hänestä tuntui, kuin ihmisillä olisi omasta mielestään ollut oikeus kommentoida tämän kehoa, koska  hän oli urheilutähti.

– Monesti minusta tuntuu, että he unohtavat minun olevan ihminen. Sinä et koskaan istuisi ja puhuisi niin avoimesti ei-julkisuuden henkilöstä, Blume totesi.

27-vuotias Blume lähtee paraatimatkalleen 50 vapaauinnille jälleen kultasuosikkina. Tokion olympialaisten avajaiset ovat luvassa perjantaina.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja