Olympiavoimistelijasta politiikoksi – tämä kaikki tiedetään Vladimir Putinin huhutusta naisystävästä

Ukrainan sota juuri nyt: Ukrainan ja Venäjän neuvottelut käynnistyivät 20:37
Vladimir Putin menetti tälle myönnetyn arvonimen Venäjän armeijan hyökättyä Ukrainaan.

Vladimir Putinin on huhuttu pitäneen yhtä Alina Kabajevan kanssa jo vuodesta 2008 asti.

Venäjän presidentin Vladimir Putinin yksityiselämästä tihkuu harvoin tietoja julkisuuteen.

Putin erosi vaimostaan Ljudmilasta vuonna 2013, mutta ex-vaimoa ei nähty ennen tätäkään kovinkaan usein miehensä rinnalla. Pariskunnan kaksi jo aikuista tytärtä, Masha ja Katja ovat niin ikään pysytelleen poissa julkisuudesta.

Vuosien mittaan presidentti on kuitenkin yhdistetty romanttisesti useaan eri naiseen, joista erityisesti huhuja on liikkunut voimistelun olympiavoittaja Alina Kabajevasta.

Parin on kerrottu pitäneen yhtä jo vuodesta 2008 saakka.

MTV Uutiset kirjoitti vuonna 2020 brittilehtien tiedoista, joiden mukaan Kabajevaa ei olisi nähty pariin vuoteen lainkaan julkisuudessa.

Kabajevan huhuttiin jopa synnyttäneen Putinille kaksoset vuonna 2019.

The Sun kokosi yhteen kaiken, mitä Kabajevasta tiedetään.

Ansioitunut voimistelija siirtyi politiikkaan

Alina Kabajeva syntyi vuonna 1983 Uzbekistanissa, silloisen Neuvostoliiton alueella.

Kabajevan perhe oli urheilullinen: isä Marat Kabayev oli ammattilaisjalkapalloilija. Kabajev seurasikin isänsä uravalintaa, mutta voimistelun parissa.

Kabajeva voitti Ateenan olympialaisissa vuonna 2004 kultaa ja Sydneyn olympialaisissa vuonna 2000 pronssia. Tämän lisäksi naisella on 14 MM-mitalia ja 21 EM-mitalia.

Eläköidyttyään voimistelusta Kabajeva siirtyi politiikkaan ja edusti Yhtenäinen Venäjä -puoluetta Venäjän parlamentissa 2007–2014.

Parlamenttiurallaan Kabajeva äänesti useiden kiistanalaistan lakien puolesta, kuten Venäjän "homopropaganda" -lain puolesta.

Vuonna 2014 Kabajeva hyväksyi hallituspestin National Media Groupista, joka on Venäjän suurin mediaryhmittymä.

Huhuttu suhde Putiniin

Kabajeva yhdistettiin ensimmäistä kertaa Putiniin jo vuonna 2008. Nainen on itse kiistänyt väitteet hänen ja Putinin suhteesta, mutta se ei ole lopettanut huhuja, joiden mukaan pari olisi mahdollisesti kihloissa tai naimisissa tai että heillä olisi yhteinen salainen perhe.

Kabajeva on myös esiintynyt julkisuudessa sormus kädessään, jota hän yritti raportoidusti vieläpä piilotella kameroilta. 

Raskaushuhut lähtivät liikkeelle vuonna 2017 Kabajevan ollessa seuraamassa voimistelukisoja Moskovassa. Nainen oli valinnut asukseen löysän punaisen mekon, joka vaikutti piilottelevan raskausvatsaa.

Kun huhut pariskunnan salatusta perheestä eivät ottaneet laantuakseen, Kabajeva kielsi julkisesti ikinä edes synnyttäneensä. Lausunto ei ole kuitenkaan vaiennut presidentistä ja tämän väitetystä rakastajattaresta kertovia tarinoita.

The Sunille avautuneen moskovalaislähteen mukaan Putin on kuitenkin erittäin tarkka yksityisyydestään ja se, ettei Kabajevaa ole nähty vuosiin julkisuudessa on ehkäpä suurin vihjaus sen suuntaan, että heillä olisi salainen perhe yhdessä.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat