Mainos

Olympiamitali voidaan unohtaa? Heikkisen tilanne huolestuttaa – "Tippumassa pelistä pois"

6:01

C Moren asiantuntija Jari Isometsä on huolissaan maastohiihtäjä Matti Heikkisen tilanteesta.

Suomalaishiihtäjä on ollut viimeisimmissä kilpailuissa sanalla sanoen heikko. Tilanne huolestuttava, sillä Heikkistä pidettiin ennen kauden alkua Suomen mitalitoivona Pyeongchangissa.

– Kyllähän kaikkien, jotka hiihtoa aktiivisesti seuraavat, on oltava huolissaan Matti Heikkisen tämän hetkisestä tilanteesta. Hän on kaukana kärjestä. Jos hän hiihtäisi edes huonosti, mutta kun hiihtää todella huonosti omaan tasoonsa nähden.

– Matti, jota tässä ollaan myös pidetty mitalisuosikkina, on nyt näissä kaavailuissa tippumassa siitä pelistä pois, Isometsä kommentoi. 

Miesten suurin mitalitoivo on tällä hetkellä maailmanmestari Iivo Niskanen. Vaikka 25-vuotias suomalaishiihtäjä ei ole ollut tällä kaudella parhaimmillaan, on hän Isometsän mukaan mitalikaavailussa mukana.

– En ole Iivosta kauhean huolestunut, mutta toki oltaisiin toivottu, että hänellä olisi ollut hieman parempi kausi tähän mennessä. Mutta siellä on hyviä väläytyksiä ja hiihtoja. Iivolla on 50 kilometriä päämatkana ja hän on varmasti mitalitaistelussa, Isometsä povaa. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.