Olli Lindholmin ja uuden tyttöystävän treenikesä – tukinnostoa ja merimieskävelyä

Olli Lindholmin kesätreeniin kuuluu tukinnostoa ja merimieskävelyä 2:06

Yö-yhtyeen Olli Lindholmin kesä ei ole kesä ilman lämpöä ja kovaa treeniä uuden tyttöystävän kanssa.

– Ei voi ottaa kisaa kumpi nostaa enemmän. Häviän selvästi, naurahtaa Porissa omistajuudesta keskustelemaan tullut musakonkari.

Lindholm sanoo, että ei omista juurikaan mitään, joten aihepiiri ei siinä mielessä ole häntä varten. Toisaalta voidaan puhua henkisestä omistuksesta. Lahjakkaat ja suositut artistithan houkuttelevat ihmisiä keikoille ja kuluttamaankin.

– Puhun siitä intohimosta, joka liikuttaa myös kassavirtoja.

Kesälläkään ei löysäillä

Lindholmin kesä on kiireinen: Yöllä on 23 keikkaa ja sen lisäksi miehellä on omia esiintymisiä. Elokuun loppupuolella Lindholmilla on taukoa, sitten alkaa The Voice of Finland ja lokakuussa käynnityy Yön 35-vuotisjuhlavuoden suuri konserttikiertue. 

– Kivasti on tekemistä, minä turhaudun, jos ei ole hommaa. Koen jotenkin olevani olemassa, kun mulla on jotain merkitystä ja tekemistä. Pelkästä olemisesta ei tule mitään.

Treenit ovat kesäisinkin rankat.

– Merimieskävelyä kehikon ja kannen kanssa, tukin nostoa ja parin tunnin treeni uuden ystävättären kanssa. Mitään paineita ei ole uudelta ystävättäreltä kuitenkaan tullut. Mutta minua voimakkaampi hän on ilman muuta, naurahtaa Lindholm.

Porin kadulla Lindholm pysäytetään tämän tästä. Nytkin pikkutytöt halusivat selfien miehen kanssa.

Lue myös:

    SuomiAreena-videot

    Uusimmat