Anna: Sanni uupui liiasta treenistä: "Poltin kynttilää molemmista päistä"

Suosikkimuusikko Sanni kertoo Anna-lehden haastattelussa vetäneensä itsensä ylikuntoon liian rankalla treenillä. 

Hurjaa suosiota nauttiva Sanni, 23, teki aiemmin kolmesta viiteen rankkaa salitreeniä viikossa. Lisäksi hän saattoi heittää parhaimmillaan neljä keikkaa yhden viikonlopun aikana, joista jokainen vastaa tunnin intensiivistä hikijumppaa.

Sanni ajatteli, että hänen on pidettävä kunnostaan huolta, jotta jaksaa antaa kaikkensa keikoilla. Pian iski väsymys.

– Hyvää tarkoittamani kehonhuolto alkoi kääntyä itseään vastaan. Menin ylikuntoon ja minua väsytti koko ajan. Tajusin, että poltin kynttilää molemmista päistä. En antanut itselleni lupaa enkä aikaa palautua, Sanni kertoo Anna-lehdelle.

Nykyään Sanni harrastaa liikuntaa enää silloin tällöin ja ottaa keikat treenin kannalta. Kunto ei ole laskenut ja hän jaksaa yhä pomppia keikat alusta loppuun. Myös turha kontrollointi on jäänyt vähemmälle.

– Olen esimerkiksi joskus päättänyt, etten vähään aikaan nauti alkoholia tai muita epätervellisyyksiä lainkaan. Jossain kohtaa huomasin, että olin kieltänyt itseltäni paljon kivoja asioita ja elämä tuntui vähän tasapaksulta ja ilottomalta, Sanni kertoo.

–Kannattaa pitää kohtuus kaikessa ja muistaa tehdä myös asioita, jotka ylläpitävät hyvää mieltä ja oloa. Jos lähden ottamaan muutaman viinilasillisen kavereideni kanssa tai valvon toisinaan vähän pitempään, se ei tee viikostani miinusmerkkistä.

Kolme studioalbumia urallaan julkaissut Sanni aloittaa kevään kiertueensa ensi perjantaina Helsingin Tavastialla.

Lähde: Anna

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja