Olli Lindholm piti Suvi Teräsniskalle hääpuheen: Meni kuten pelkäsinkin

Yö-yhtyeestä tuttu Olli Lindholm vietti lauantaina entisen suojattinsa Suvi Teräsniskan häitä Kolarissa.

Yö-yhtyeen laulaja Olli Lindholm tutustui laulaja Suvi Teräsniskaan kahdeksan vuotta sitten. Nykyään Teräsniska on yksi Suomen menestyneimmistä artisteista, mutta tuolloin nuori nainen vasta haaveili laulajanurasta. Teräsniska otti Lindholmiin yhteyttä ja pyysi päästä tämän taustalaulajaksi.

Vuosia myöhemmin Teräsniskalla on tilillään lukuisia albumeita ja lauantaina Lindholm pääsi juhlimaan entisen suojattinsa häitä tämän kotiseuduilla Kolarissa. Mies kertoo juhlan sujuneen hienosti.

– Kyseessä oli hyvin sukurakas juhla, kuten Suvi oli etukäteen kertonutkin. Hänen suvussaan on paljon väkeä, ja tällaisilla riemukkailla juhlilla on tapana kestää pitkään, Lindholm kertoo MTV.fille.

Teräsniskan Lindholm on tuntenut vuosien ajan, ja myös sulhanen, Simo Aalto, esiteltiin Lindholmille jo suhteen alussa vuonna 2011. Lindholmin mukaan tunnelma musiikin yhteen tuoman pariskunnan häissä oli kohdallaan ja myös sää suosi juhlaväkeä.

– Vihkiminen tapahtui vuonna 1818 rakennetussa, saaressa sijaitsevassa puukirkossa. Voit vain kuvitella, millainen tunnelma siellä oli!

Teräsniska jakoi häistään kuvan Instagram-tilillään.

Virallisen ohjelman jälkeen hääseurue siirtyi juhliin, joissa vieraita viihdytettiin illan mittaan puhein ja perinteisin hääleikein.

Myös Lindholm piti juhlissa hääparille puheen, eikä selvinnyt tilanteesta kuivin silmin. Läheiselle ihmiselle pidetty puhe sai kokeneen esiintyjänkin hermoilemaan.

– Siellä itkettiin ja naurettiin. Omaa puhettani jännitin etukäteen kovasti, ja sehän meni juuri niin kuin olin pelännytkin! Mutta kyllä siellä muutkin porasivat, mies nauraa.

Nenäliinoille tuli käyttöä myös, kun morsiamen vanhemmat nousivat juhlaväen eteen.

– Suvin vanhemmat lauloivat juhlissa Maarit Hurmerinnan kappaleen Lainaa vain pianolla säestettynä. Se oli hieno, mies kehuu.

Lindholmin mukaan myös morsian itse lauloi hääjuhlissaan.

– Itse en laulanut juhlissa, ja olikin mukavaa saada nauttia juhlista vain vieraana, Lindolm sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat