Yhteiskuva Ella-tyttären kanssa ja terveellistä aamupalaa – Olli Lindholm kertoi arjestaan avoimesti Instagramissa

Tiistain vastaisena yönä menehtynyt Olli Lindholm oli aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä.

Rakastettu muusikko Olli Lindholm menehtyi vastikään äkillisesti. Lindholmin manageri Taija Holm kertoi MTV uutisille suru-uutisesta. Hänen mukaansa laulajatähti oli ollut elämänsä kunnossa.

Hyvään kuntoon ja terveellisiin elämäntapoihin viittaa myös hänen Instagram-tilinsä, jossa Lindholm on avannut  myös yksityiselämäänsä.

Hänen viimeisimmät Instagram-kuvansa ovat 2. helmikuuta Emma-gaalasta. Mies halusi kiittää fanejaan saadusta kultalevystä.

Voice of Finland -ohjelman tähtivalmentaja kuvasi elämäänsä ohjelman kulissien takaa. Mies julkaisi kuvia terveellisistä aamupaloista tammikuussa.

Joulukuussa hän julkaisi faneille videon kiitokseksi kuluneista keikoista.

– Jatketaan sitä hyvää mieltä joulun ja uudenvuoden jälkeenkin vielä ensi vuonna. Kiitos kaikille, Lindholm kertoo videolla.

Kesällä 2018 Lindholm julkaisi yhteiskuvan Ella-tyttärensä kanssa. Tätä aiemmin hän oli ottanut myös muita vastaavia kuvia isänsä luona asuneen tyttärensä kanssa.

– Taas se lähti sinne Souliin. Hyvää matkaa Ella ja onnistuneita konsertteja, ylpeä isä kirjoitti kuvatekstin yhteydessä.

 

Lue myös:

    Uusimmat