Olivia Wilde näyttää mallia: T-paitakin sopii juhliin

Maailmankuuluja näyttelijättäriä nähdään harvemmin punaisella matolla tavallisista leningeistä tai pitkistä iltapuvuista poikkeavissa asuissa. Näyttelijä Olivia Wilde teki tässä kuitenkin onnistuneen poikkeuksen valitsemalla ylleen punaiselle matolle hameen seuraksi bändipaidan.

Drinking Buddies -elokuvan kuvauksissa viihtynyt näyttelijä Olivia Wilde, 29, osoitti asuvalinnallaan, kuinka bändipaitakin sopii parhaimmillaan punaiselle matolle. Tähti näyttäytyi Kaliforniassa järjestetyssä tilaisuudessa Bruce Springsteen -T-paidassa.

Wilden kekseliäs asukokonaisuus koostui bändipaidasta, mustasta kynähameesta, mustista korkokengistä ja clutch-laukusta. Huomiota tähden asussa herätti T-paidan lisäksi kynähameen epäsymmetrinen näyttävä helma.

Wilden tyylistä erityisen onnistuneen teki se, että hänen asukokonaisuutensa oli yksivärinen ja se, että rohkean paitavalinnan seuraksi hän oli yhdistänyt hyvin klassisia elementtejä. Tähden tyyliä kopioivan onkin hyvä pitää mielessä, että T-paita sopii juhlavankiin tilaisuuksiin jos – ja vain jos – asukokonaisuus on muuten juhlava.

AVA on myösFacebookissa, TwitterissäjaInstagramissa– tutustu!

Lisää asiaa muodista Muodin huipulle -sarjassa:

Lue lisää:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja