Michelle Obama tukee kohun keskelle joutunutta Ellen DeGeneresia: "Emme ole eri mieltä rakkaudesta tai myötätunnosta"

0:38
Ellen DeGeneresin uutisoitiin joutuneen rankkasateiden saartamaksi.

Ystävyys ei katso rajoja, paitsi jos olet tunnettu tv-juontaja Ellen DeGeneres.

Ellen DeGeneres ja Yhdysvaltojen entinen presidentti George W. Bush nähtiin yhdessä katsomassa jalkapallopeliä Dallasissa lokakuussa. Omaa keskusteluohjelmaansa juontava Ellen DeGeneres on tunnettu liberaaleista arvoistaan, joten monet hänen seuraajistaan hieraisivat silmiään, kun yhteiskuva jalkapallokatsomosta tuli julki.

Entinen presidentti George W. Bush kohautti vuonna 2004 kommentillaan, jossa hän totesi avioliiton olevan vain miehen ja naisen välinen. Hänen mielestään homoavioliitot ovat haitallisia yhteiskunnalle. Ellen DeGeneres on avoimesti kertonut julkisuudessa elävän naisen kanssa.

Kohua kommentoi nyt myös Michelle ObamaToday-ohjelmalle antamassaan haastattelussa, jonka on toimittanut presidentti George W. Bushin tytär Jenna Hager Bush.

Obama vertasi kohua omiin kokemuksiinsa, kun hänet ja presidentti Bushin nähtiin pitelevän toisiaan käsistä senaattori John McCainin hautajaisissa viime vuonna.

– Olemme eri mieltä politiikasta, mutta emme ihmisyydestä. Emme ole eri mieltä rakkaudesta tai myötätunnosta, Obama totesi haastattelussa.

DeGeneres on myös joutunut puolustamaan ystävyyttään konservatiiviseen presidenttiin sosiaalisessa mediassa. Hänen mielestään ihmisten tulisi nähdä toisissaan muutakin kuin poliittiset näkemyserot.

– Minulla on paljon ystäviä, joiden kanssa emme jaa samoja näkemyksiä. Me olemme kaikki erilaisia, ja minusta tuntuu, että olemme unohtaneet ihmisten erilaisuuden olevan hyväksyttävää, DeGeneres totesi lokakuussa. 

Lähteet: Fox & NBC

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja