Mainos

"Olisiko tässä apu meidän leikatulle karvaystävälle?" Nämä kissat testaavat Purina ONEa!

Purina tarjosi sadalle innokkaalle kissanomistajalle tilaisuuden testata yhdessä kissansa kanssa Purina ONE -täysravintoa kolmen viikon ajan ja huomata muutokset lemmikin kunnossa. Lue, miten testiryhmään valitut perustelivat, miksi juuri heidät ja heidän kissansa tulisi päästä testiryhmään mukaan.

Purina etsi 100 innokasta kissanomistajaa testaamaan yhdessä kissansa kanssa Purina ONE -täysravintoa. Testiryhmäläiset tarjoavat lemmikilleen ainoastaan Purina ONEa kolmen viikon ajan ja raportoivat muutoksista lemmikin kunnossa sekä mielialassa.

Testiryhmä on nyt antanut arvionsa tuotteista – käy lukemassa tulokset täältä!

Kolmen viikon testiryhmässä testataan joko Purina ONE Adult Kanaa ja kokojyvävilja -täysravintoa yli 1-vuotiaille kissoille tai Purina ONE Urinary Carea, joka auttaa pitämään virtsatiet kunnossa ja edistää niiden hyvinvointia. Testiryhmään hakeneet saivat valita, kumpaa tuotetta he haluavat lemmikillään testata. Lue lisää 3 viikon testistä!

Liity sinäkin Purinan postituslistalle:saat ilmaisia näytepakkauksia uutuustuotteista!

Muun muassa näillä perusteilla testiryhmään haettiin:

Purina ONE Adult Kana ja kokojyvävilja -testaajat

"Oliver on meidän huushollin mestari ja me alamaiset (ihmiset) olemme vain hänen hyvinvointiaan varten. Turkki kiiltää, mutta voisiko se kiiltää vielä enemmän?"

"Kinkkinen on aiemmin viettänyt sisukkaan ulkokissan elämää maalla. Nyt tämä temperamenttinen, pitkäturkkinen kissa asuu kaupungissa minun ja avomieheni kanssa, varsin tyytyväisenä. Matkustaminen molempien lapsuudenkotien välillä loma-aikoina on kuitenkin stressaavaa. Molemmissa paikoissa on koiria, ja yli 100 km:n matkat kopassa vaativat veronsa - omistajaltakin. Päätepisteessä olisikin hyvä olla tarjolla maukasta ja terveellistä kissanruokaa, joka auttaa toipumaan matkapahoinvoinnista ja antaa energiaa kiipeillä korkeisiin paikkoihin, joista on hyvä tarkkailla koiria ja muuta elämää kaikessa rauhassa. Purina voisi tehdä Kissa Kinkkisen matkailusta ja oleskelusta hitusen mielekkäämpää. (Tarvinneeko edes mainita, että neiti on toisinaan turhankin laatutietoinen)."

"Fanni, meidän ikäneiti on kovin kronkeli ruoan suhteen. Olisi kiva löytää joku ruoka joka maistuu ja on laadukasta. Omat nilkat ovat vaarassa koska kissa näykkii turhautuneena niitä saatuaan väärää ruokaa."

"Virosta adoptoitu kissamme on koeryhmään tarkan herkkusuunsa vuoksi erinomainen valinta, joka syö herkut hotkien, eikä aristele uusia makuja kupissaan, vaan maistelee ennakkoluulottomasti kaikkea. Purina-tuotteita kissamme ei ole aiemmin käyttänyt, joten uusi maku ja merkki antaisi uutta tietoa kissamme makutottumuksista. Sisäkissan ruokavalio on juuri sitä, mitä kuppiin laitetaan, joten hiiret eivät makutestiä häiritse. Äänekäs kissamme ilmaisee myös sanallisesti mielipiteensä ruuasta ennen ja jälkeen ruokailun. Herkän oksennusrefleksin puolesta antaa palautteen myös matolle, mikäli ruoka on erityisen hyvää, sillä herkut hotkitaan liian nopeasti."

Purina ONE Urinary Care -testaajat

"Kissani Taisa on saavuttanut jo 14 vuoden iän ja nyt jos koskaan minun omistajana on huomioitava iän tuomat haasteet myös lemmikini ruokinnassa. En enää voi ruokkia kissaani vain perusmätöllä, vaan päämääränäni on syöttää kissalleni aterioita jotka ovat samanaikaisesti sekä herkullisia että terveyttä ylläpitäviä. Siksipä juuri minun kissani olisi oiva testaaja Purina ONE Urinary Care tuotteelle."

"Pupu-kissani on 12-vuotias hieno, vanhempi rouva, joka on melko tarkka ruokavaliostaan. Se oli minulle tullessaan jo 5-vuotias ja tuolloin hyvinkin nirso. Nyt yhdessä viettämieni vuosien mittaan se on onnekseni oppinut syömään monipuolisemmin erilaisia ruokia ja juuri Purina ONE onkin yksi sen suosikki kuivamuonista. --- Pupu on perusterve kissa pienestä ylipainosta huolimatta. Ylipaino kieliikin siitä, että valikoivuudestaan huolimatta se on kuitenkin melkoisen perso hyvälle ruoalle. Uskoisin, että sopisimme Pupun kanssa mainiosti Purina ONE -testiryhmään, sillä olen valmis sitoutumaan kolmen viikon testijaksoon ja raportoimaan huolellisesti testin aikana ilmenevistä tuloksista. Tiedän, että Pupu tulisi varmasti iloiseksi päästessään mukaan! Pupu on myös sen ikäinen, että se saattaisi epäilemättä hyötyä terveitä virtsateitä ylläpitävästä ruoasta.

"Minulla on karvainen ystävä Veeti, kolli joka on kastroitu. Ruoka maistuu välillä hyvin, toisinaan ei maistu mikään. Valinnanvaraa on melko vähän ruuissa mitkä edistävät terveyttä, meidän tilanteessa ehkäisevät virtsakiviä. Olisiko tässä apu meidän nirsolle karvaystävälle? Olisi kauhean positiivista löytää ruoka joka maittaa eikä sinniteltäisi emännän "salaattipöydässä" (kukat) kun kupissa on vääränlaista ruokaa!"

"Kissani on sekoitus villiä kissapetoa sekä huomionhakuista koiraa diivamaisine elkeineen eli erittäin omalaatuinen ja vilkas kehruukone. Leikatulle kollikissalle ei ole kovin laajaa kuivamuonatarjontaa – varsinkaan, jos kissa on ranttu kuivaruuan suhteen. Haluaisimmekin päästä kokeilemaan Purina ONE Urinary Care -kuivaruokaa, jotta saisimme tietoon, edistääkö tämä kuivaruoka kissani terveyttä ja mikä tärkeintä, kuinka tehokkaasti tämä kuivaruoka pystyy estämään virtsakiviä.."

Testiryhmän arviot julkaistaan Tassuklubin sivuilla toukokuussa.


Liity sinäkin Purinan postituslistalle:saat ilmaisia näytepakkauksia uutuustuotteista!


Artikkelin tarjoaa: PURINA

Kuvat: PURINA

Lue myös:

    Uusimmat