Oliko tässä karkauspäivän koskettavin kosinta? Sanna tarjosi miehelleen videolla kolme vaihtoehtoa hääpäiväksi: "Saan paremmin hänen huomionsa, jos kosin somessa"

Karkauspäivän koskettavin kosinta? Katso miten Sanna kosii videolla miestään sosiaalisessa mediassa 1:11
Katso videolta Sanna Salmisen koskettava kosinta.

Karkauspäivä on perinteisesti ollut sallittu kosintapäivä myös naisille. Nykyään kuka tahansa voi kosia koska tahansa, mutta se ei ole himmentänyt karkauspäivän suosiota kosintapäivänä.

Niko Norisalon karkauspäivän kierros sosiaalisessa mediassa tyssäsi Instagramiin, jossa odotti tyttöystävä Sanna Salmisen videoitu kosinta.

– Tiesin, että joku yllätys on karkauspäivänä luvassa. Odotin kuitenkin jotain klassista ravintolaillallista tai vastaavaa. Kosinta oli yllätys, Niko myöntää iloisena.

Paniikkiin Norisalo ei kuitenkaan mennyt. Videolla Sanna tarjosi kolme mahdollista hääpäivää. Näistä Niko valitsi keskimmäisen. Häitä vietetään siis tämän vuoden lokakuussa.

– On aina positiivista, jos saa valita, Niko nauraa.

"Niko on kaiken aikaa kiinni puhelimessa"

Tuleva aviopari tapasi alun perin Lyhytkasvuiset ry:n tapahtumassa nelisen vuotta sitten. Seurustelun Sanna ja Niko aloittivat viime vuoden heinäkuussa.

Niko piti Sannaa sen verran perinteisenä ihmisenä, että arveli tämän odottavan kosintaa.

– Asiat tapahtuvat nopeammin, kun niille itse tekee jotain, Sanna perustelee kosintapäätöstään.

Idea sosiaalisessa mediassa tapahtuvasta kosinnasta tuli Sannan henkilökohtaiselta avustajalta.

– Niko on kaiken aikaa kiinni puhelimessa. Ajateltiin, että saan paremmin hänen huomionsa, jos kosin somessa, Sanna piruilee.

– Kosinta kirjoitettiin paperille, että saatiin se kuvattua yhdellä otolla. Ei mennyt änkyttämiseksi, Sanna jatkaa.

Niko jakoi Sannan kosintavideon Twitterissä, jossa se on saanut yli 1200 tykkäystä ja kymmeniä sydämellisiä onnitteluita.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat