Oli yli vuoden kadoksissa – Bryn Hargreaves löydetty kuolleena

Yli vuoden kadoksissa ollut entinen rugbytähti Bryn Hargreaves on löydetty kuolleena. Entisen englantilaispelaajan perhe vahvistaa suru-uutisen muun muassa BBC:n mukaan.

Entinen rugby league -ammattilaispelaaja Hargreaves raportoitiin kadonneeksi Länsi-Virginian Cheat Lakessa tammikuussa 2022. Hargreavesin veli Gareth Hargreaves kertoi sunnuntaina Facebookissa "suunnattomalla surulla", että Bryn Hargreaves oli viimein löytynyt ja tämä oli kuollut.

Hargreaves oli ollut kuollessaan 2022 tai 2023 joko 36- tai 37-vuotias.

Kuolinsyy hämärän peitossa

Hargreaves oli puhunut perheensä kanssa viimeisen kerran 3.1.2022. Yhdeksän päivää myöhemmin perhe otti yhteyttä poliisiin, kun Hargreavesin asunto havaittiin tyhjäksi.

Poliisin etsinnöissä Hargreavesin perheen auttamana entisestä pelaajasta ei löydytty alkuun jälkeenkään, ja Hargreavesin perhe kääntyi myöhemmin yksityisetsivän puoleen.

Hargreavesin veli Gareth kertoi, ettei perhe tiedä Hargreavesin kuolinsyytä tai "mitä todella tapahtui" 3.1.2022.

Asui Yhdysvalloissa

Hargreaves oli muuttanut Yhdysvaltoihin noin 10 vuotta sitten päätettyään huippu-uransa. Hän asui ensin Pittsburghissa silloisen vaimonsa kanssa, kunnes muutti myöhemmin Länsi-Virginian maaseudulle.

Hargreaves pelasi rugby league -urallaan englantilaisseuroissa Wigan Warriorsissa, Leigh Centurionsissa, St Helensissä ja Bradford Bullsissa.

Lue myös:

    Uusimmat