Oletteko huomanneet tätä erikoista ongelmaa iPhonessanne? Lukuiset käyttäjät ovat ilmoittaneet mystisestä ongelmasta

Oletteko huomanneet tätä erikoista ongelmaa iPhonessanne? Lukuiset käyttäjät ovat ilmoittaneet mystisestä ongelmasta 0:26

Useat iPhone-käyttäjät ovat raportoineet erikoisesta viasta puhelimissaan. Vikaa on esiintynyt uusimmissa iPhone 11, iPhone 11 Pro ja iPhone 11 Pro Max -malleissa.

Katso ylälaidan videolta, miltä vika näyttää käytännössä.

Ongelma näyttäytyy vihertävänä näyttönä, kun kännykän aloituslukituksen avaa tai mikäli tummennettu- ja yötila ovat päällä samanaikaisesti. Käyttäjät ovat kertoneet myös, että ongelmasta tekee erittäin ärsyttävän se, että vihertävä näyttö häipyy nopeasti, mutta saattaa palata takaisin satunnaisesti.

Ongelma on noussut kovaksi keskustelunaiheeksi muun muassa keskustelupalsta Redditissä. Näyttää siltä, että ongelma on puhelimen iOS-järjestelmässä, eikä itse laitteessa. Mikäli kyse on järjestelmäviasta, iPhoneja valmistava Apple pystyy korjaamaan vian seuraavissa ohjelmistopäivityksissä.

Tiettävästi vihertävää näyttöä ei pysty korjaamaan omin konstein, joten viasta kärsivien on odotettava Applen tarttumista ongelmaan.

Lue myös:

    Uusimmat