Oletko yli 30-vuotias? Näitä asioita kodistasi ei pitäisi enää löytyä

Joitain asioita yli kolmekymppisen asunnosta ei vain tulisi enää löytyä.

Sisustaminen parikymppisenä voi olla haastavaa, kun budjetti on pieni, kämppäkaverin sisustusmaku ei kohtaa omaasi, etkä oikein tunne omaa makuasikaan.

Vaikka sisustusmakusi kehittyy jatkuvasti ja budjetti voi olla huolenaihe jatkossakin, on joitain asioita, joita sivistyneen kypsästä kodistasi ei tule löytyä, kun olet täyttänyt 30 vuotta.

Samat julisteet, jotka sinulla oli jo teininä

Kehystämättömät, kuluneet julisteet, jotka kääntyvät jo kulmistaan ja pysyvät seinällä vain ihmeen kaupalla. Jos et pysty luopumaan rakastamastasi leffajulisteesta, laita se edes tyylikkäisiin kehyksiin, jotta kokonaisilme on tyylikäs ja kypsä, vaikka juliste edelleen henkiikin haluamaasi fiilistä.

Kuluneet pyyhkeet

Tee itsellesi palvelus ja heitä pois kaikki tahriintuneet, kuluneet ja kaikin puolin kulahtaneet pyyhkeet. Pyyhkeitä saat edullisestikin, ja sitä paitsi olet aikuinen – ansaitset parempaa. Et kai halua tarjota vieraillekaan mitään 15 vuotta vanhaa pyyhettä, joka näyttää siltä, että koirasi on pyyhkinyt siihen tassunsa viimeiset kymmenen vuotta?

Vanhat, muoviset astiat

Jos olet keräillyt baarien, huvipuistojen ja sponsorien koristamilla nimillä varustettuja kahvikupposia ja ne ovat edelleen suosikkikuppisi, on oikeasti aika jo hankkia keittiön kaappeihin jotain tasokkaampaa. Aikuismaisemmat lasit tuovat kaivattua tyyliä aamumehun juomiseen, etkä joudu häpeilemään Pekan Pyörähuolto -mukista deitillesi tarjoamaa vettä enää koskaan.

Persoonattomat koristeet

Tässä vaiheessa elämää sisustuselementtien tulisi jo tuntua persoonallisilta ja vastata jotenkin kiinnostuksen kohteitasi ja estetiikan tajuasi. Jos sinulla on edelleen täysin satunnaisia koristeita hyllyilläsi, on aika heittää ne pois. Toki ne saavat jäädä, jos niillä on tunnearvoa.

Paperikaihtimet

Paperiset kaihtimet sopivat väliaikaiseen yksityisyyden tarpeeseen, mutta niiden ei tulisi enää tässä vaiheessa elämääsi olla pysyvä ratkaisu. Jos mittojen mukaan tehdyt kaihtimet eivät sovi budjettiisi, kokeile ikkunaa isompia bambukaihtimia tai edullisia verhoja.

Lähde: My Domaine

Lue myös:

    Uusimmat