Oletko nähnyt tätä autoa? Poliisi etsii Valkeakosken kaksoismurhiin liittyvää punaista henkilöautoa – "Se liittyy tapahtumiin"

Poliisi tutkii Valkeakosken kuolemia kahtena murhana 0:32
Poliisi tutkii Valkeakoskella kaksoismurhaa.

Valkeakoskella Pirkanmaalla myöhään eilen tapahtuneita henkirikoksia tutkitaan kahtena murhana. Sisä-Suomen poliisi etsii myös punaista henkilöautoa, jonka epäillään liittyvän tapaukseen.

Valkeakoskella Pirkanmaalla myöhään eilen tapahtuneita henkirikoksia tutkitaan kahtena murhana, kertoo poliisi.

Pelastuslaitos kutsuttiin noin kello 23.30 paikalle, kun kerrostalohuoneistosta levisi savun hajua porraskäytävään. Pelastajat yrittivät ensin elvyttää ensiksi löytynyttä miestä, mutta totesivat tämän kuolleeksi. Uhrissa oli myös sellaisia ulkoisia vammoja, jotka eivät johdu palosta. Ilmeni, että asunnossa oli myös toinen miespuolinen vainaja, jossa oli ulkoisen väkivallan merkkejä.

Asiaa tutkitaan lisäksi tuhotyönä. Poliisi ei ole toistaiseksi kertonut, tiedetäänkö epäillystä tekijästä tai tekijöistä mitään.

Ketään ei ole otettu kiinni, kertoo tutkinnanjohtaja Jari Kinnunen Sisä-Suomen poliisista STT:lle.

Poliisi kertoo kuitenkin etsivänsä punaista henkilöautoa, mutta ei vahvista, onko kyseessä epäillyn käyttämä auto.

–  Se (auto) liittyy tapahtumiin.

Uhrit ovat paikalliset, asunnossa asuneet, vuonna 1980 ja 1989 syntyneet miehet.

Kerrostaloasunto sijaitsee Lempääläntiellä. Poliisin mukaan asunnon irtaimistoa paloi ja sinne tuli savuhaittaa, mutta naapuriasunnoille ei aiheutunut vaaraa. Naapuri samasta rapusta oli hälyttänyt pelastuslaitoksen.

Kinnunen ei vielä kommentoinut sitä, oliko asunnossa tapahtumahetkellä mahdollisen tekijän tai tekijöiden lisäksi muita.  

Lue myös:

    Uusimmat