Valkeakoskella kaksoismurha – poliisin etsimä auto löytyi poltettuna Akaasta

Poliisin Valkeakosken kaksoismurhan vuoksi etsimä auto on löytynyt poltettuna Akaasta Pirkanmaalta, poliisi vahvistaa. Auton löytymisestä kertoi ensin Aamulehti.

Poliisi kertoi aiemmin etsivänsä punaista henkilöautoa henkirikoksiin liittyen. Ilta-Sanomien haastatteleman uhrien naapurin mukaan auto kuului toiselle uhreista. Poliisi ei ole vahvistanut tietoa.

Vuosina 1980 ja 1989 syntyneet miehet löytyivät kuolleena kerrostaloasunnosta Valkeakoskella myöhään eilen. Poliisi tutkii tapahtunutta kahtena murhana ja tuhotyönä.

Pelastuslaitos sai hälytyksen Lempääläntiellä sijaitsevaan kerrostaloon noin klo 23.30, koska asunnosta oli levinnyt savun hajua porraskäytävään. Molemmissa uhreissa oli poliisin mukaan ulkoisen väkivallan merkkejä.

Asiaa tutkitaan lisäksi tuhotyönä. Poliisi ei ole toistaiseksi kertonut, tiedetäänkö epäillystä tekijästä tai tekijöistä mitään.

Poliisin mukaan asunnon irtaimistoa paloi ja sinne tuli savuhaittaa, mutta naapuriasunnoille ei aiheutunut vaaraa. Naapuri samasta rapusta oli hälyttänyt pelastuslaitoksen.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja