Oletko nähnyt korttihuijausta yrittänyttä miestä Kouvolassa? Iäkkäitä hämätty maahan pudotetulla setelillä

Kouvolan poliisi pyytää havaintoja epäillystä näpistyksen yrityksestä, jossa uhria on yritetty hämätä maahan pudotetulla setelillä.

Maanantaiaamuna Myllykosken K-supermarketin raha-automaatilla asioinut henkilö ilmoitti poliisille ikävästä tilanteesta.

Hän oli ollut nostamassa rahaa pankkiautomaatilta, kun tummempi-ihoinen ja huonosti suomea puhuva mies oli tullut hänen taakseen. Vaalean takkiin pukeutunut ja noin 180 senttimetriä pitkä mies oli pudottanut tarkoituksella automaatilla asioineen henkilön jalkojen juureen viiden euron setelin.

Automaatilla asioinut henkilö oli poliisin mukaan kuitenkin huomannut tilanteen ja käskenyt miestä poistumaan.

Poliisi on jo aiemmin tiedottanut tapauksista, joissa uhria on hämätty juuri maahan pudotetulla setelillä. Poliisin mukaan uhrin huomio saadaan tällä tavalla hetkeksi toisaalle, ja automaatilla asioineen henkilön pankkikortti anastetaan. Tunnusluku on mahdollisesti vilkuiltu aiemmin. 

Uhrit ovat olleet poliisin mukaan nimenomaan hieman vanhempia ihmisiä. 

Poliisi kaipaa havaintoja Myllykoskella näpistystä ja korttihuijausta yrittäneestä henkilöstä ja mahdollisesta ajoneuvosta, jolla hän on ollut liikenteessä.

Havainnot voi ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0504479574.

Lue myös:

    Uusimmat