Mainos

Oletko itsenäinen B vai herkkä AB? Katso, mitä veriryhmäsi kertoo sinusta

Nyt on mahdollista selvittää, mitä sinun veriryhmäsi kertoo persoonallisuudestasi!

Jo vuosisatojen ajan ihmiset ovat etsineet kuumeisesti merkkejä, joiden avulla ihmisten käytöstä ja luonnetta voitaisiin selittää. Yksi näistä tavoista on japanilainen "veriryhmähoroskooppi".

Horoskoopin luojan Masahiko Nomin mukaan veriryhmän avulla on mahdollista määritellä henkilön persoonallisuus, luonne, ihannetyöpaikka ja yhteensopivuus muiden ihmisten kanssa. Veriryhmähoroskooppi on edelleen erittäin suosittu Japanissa, jossa se vaikuttaa ihmisten elämään niin arjessa kuin juhlassakin.

Jos tiedät oman veriryhmäsi katso, pitävätkö seuraavat piirteet paikkansa sinun kodallasi.

Tarkka ja siisti A-veriryhmä

Näiden henkilöiden sanotaan olevan vastuullisia, järkeviä ja kärsivällisiä, mikä näkyy niin työpaikalla kuin autonkin ratissa. He ovat myös varovaisia, järjestelmällisiä ja haluavat pitää paikat siistinä ja puhtaana.

Kun A-veriryhmäläinen kohtaa ongelman tai joutuu onnettomuuteen, hän pysyy rauhallisena ja keskittyneenä. Rauhallisuus voi kuitenkin johtaa ongelmiin, sillä tämä henkilö piilottaa usein tunteensa ristiriitojen pelossa.

Rakastuva B-veriryhmä

B-veriryhmään kuuluvat henkilöt ovat voimakastahtoisia tekijä-tyyppejä, jotka eivät pelkää rikkoa sääntöjä matkalla kohti päämääräänsä. B-ryhmäläinen on tottunut kulkemaan omia polkujaan, mikä tekee hänestä samalla myös joustavan, suoran ja vaatimattoman.

Vaikka he ovat oman tiensä kulkijoita, he kaipaavat ympärilleen paljon seuraa ja rakkautta. B-veriryhmän omaava henkilöt myös rakastuvat helposti, mikä voi tuoda mukanaan omat ongelmansa. Suhteet eivät aina etene toivotulla tavalla.

Herkkä ja luova AB-veriryhmä

Henkilöt, joilla on AB-veriryhmä, ovat unelmoijia, jotka kulkevat aina pää pilvissä. He eivät kuitenkaan tyydy pelkästään unelmoimaan, vaan pyrkivät myös toteuttamaan unelmansa. Raha ja menestys eivät kuulu AB-veriryhmäläisten unelmiin, vaan heidän mielessään on aivan toisenlaisia haaveita. 

Tämän veriryhmän omaavat rakastavat kirjojen lukemista, opiskelua ja oppimista, mutta myös luovuutta. Herkkä ja itsekseen viihtyvä AB-ryhmäläinen loukkaantuu helposti, ja hän tarvitseekin ympärilleen paljon omaa tilaa.

Kunnianhimoinen O-veriryhmä

Myös O-veriryhmäläiset unelmoivat mielellään, mutta heidän tavoitteensa ovat paljon materialistisempia kuin AB-veriryhmäläisillä. Vaikka O-ryhmäläiset tavoittelisivatkin rahaa ja kunniaa, he eivät ole ahneita.

He ovat myös hyviä johtajia ja toisista huolehtiminen tulee heille luonnostaan. O-veriryhmän omaava ei yleensä takerru pikkuasioihin, vaan pyrkii katsomaan asioita laajemmassa mittakaavassa.

Tiedätkö, mitä erilaiset unet merkitsevät? 

2:44

Lähde: Littlethings 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.