Mainos

Oletko harkinnut kodin hälytysjärjestelmän hankintaa? Hae mukaan testiryhmään

Koti on paikka, johon voi palata rauhoittumaan kiireen keskeltä, ja jossa saa nauttia ajasta kaikkein tärkeimpien ihmisten kanssa. Hae mukaan Sector Alarmin testiryhmään ja koe, kuinka turvallista kotona voisi olla.

Jäikö kahvinkeitin päälle? Lähtikö perheen koululainen ajoissa kouluun? Entä jos poissa ollessa sattuisikin jotain? Kotihälytysjärjestelmä suojaa kodin paloilta, murroilta, vesivahingoilta ja muilta ikäviltä yllätyksiltä.

Kotihälytysjärjestelmä on asukkaalle huoleton ratkaisu, joka vahtii valppaana kodin jokaista nurkkaa kellon ympäri. Yöt voi nukkua rauhassa, ja kotoa lähteä ilman turhaa murehtimista.

Jos olet jo harkinnut kodin hälytysjärjestelmän hankintaa, nyt on tilaisuutesi hakea mukaan Sector Alarmin testiryhmään. Jokainen testiryhmään valittu saa hälytysjärjestelmän, joka on yhteydessä 24 tuntia vuorokaudessa päivystävään hälytyskeskukseen sekä aloituspaketin ja tarvittavat lisälaitteet kotiinsa veloituksetta kahdeksi kuukaudeksi.

Hakuaika on päättynyt! Testiryhmäläisille ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisesti.

Sector Alarmin kotihälytysjärjestelmä sopii erilaisiin koteihin ja tarpeisiin. Testiryhmään valitaan hakemusten perusteella 20 osallistujaa, joille räätälöidään juuri talouden tarpeisiin sopiva paketti. Testiajanjakson jälkeen palvelun voi irtisanoa tai jatkaa palvelua kuukausimaksulla, joka on 39,90–45,90 euroa kuukaudessa.

Tutustu, mitä kaikkea kodinhälytysjärjestelmä voi olla.

Testiryhmään osallistuneille veloitukseton aloituspaketti on arvoltaan 349 euroa ja kaksi veloituksetonta kuukausimaksua on arvoltaan yhteensä 79,80–91,80 euroa. Asentajan suosituksen mukaan tarvittavat lisäosat asennetaan veloituksetta.

Tutustuthan testiryhmän sääntöihin huolellisesti täältä. Hakuaika päättyy 1.10.2018 tai kun hakijatavoite (200) on tullut täyteen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja