Olet mitä syöt -osallistujat julkistetaan MTV Uutiset Livessä – Pippa Laukka paljastaa: "Ensimmäistä kertaa mukana myös pariskuntia"

Lääkäri Pippa Laukan vinkit terveelliseen syksyyn 8:39
Ota talteen Pippa Laukan vinkit terveelliseen syksyyn. Laukka vieraili Uutisaamussa torstaina.

Lääkäri ja Olet mitä syöt -ohjelmaa luotsaava Pippa Laukka pääsee jälleen laittamaan suomalaisjulkkisten elämäntavat kuntoon. 

Katsojien suosikkiohjelma Olet mitä syöt alkaa syyskuussa MTV3-kanavalla. Uudella kaudella on mukana tunnettuja, mielenkiintoisia suomalaisia ja ensimmäistä kertaa myös pariskuntia, joiden apuna elämäntaparemontissa toimii hyvinvointilääkäri Pippa Laukka. Lääkärinä työskentelevä Laukka kertoi torstaina kauden uudistuksista Uutisaamussa.

– Nyt meillä on mukana 12 tuttua suomalaista ja ihan ensimmäistä kertaa mukana myös pariskuntia. Kyllähän siinä oli ruuhkaa jääkaapilla, kun oli enemmän porukkaa, Laukka kertoo.

Laukan mukaan uuden elämän aloittaminen sujuu paremmin, jos sen tekee yhdessä kumppanin kanssa.

– Kun ajatellaan elämäntapaprojektia, niin mikä olisi parempaa, kun ottaa siihen se läheinen ihminen mukaan. Se lisää onnistumisen todennäköisyyttä, kun tehdään yhdessä asioita.

MTV Uutiset Live esittelee uuden kauden valmennettavat torstaina 26.8. kello 13:10!

Korona-aika on vaikuttanut myös julkkisten elämään ja terveyteen ja näiden asioiden kanssa kamppaillaan uudella kaudella.

– Ylipäätään tämä aika on aiheuttanut monille huolta ja harmia ja se näkyy jopa tällaisena pelkosyömisenä. Ruuasta tulee turvaa ja se mihin se johtaa, niin nähdään ohjelmassa.

Videolla Pippa Laukka kertoo kärsineensä vuosia syömishäiriöstä. Hän myös ottaa kantaa keski-ikäisten naisten ulkonäköpaineisiin.

Katso koko haastattelu videolta!

Olet mitä syöt alkaa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla ke 22.9. klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa. Uutisaamu arkisin mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat