Olen Julkkis…Päästäkää minut pois! -voittaja Kyösti Mäkimattila lahjoittaa voittopottinsa mielenterveystyöhön: "Ilman ehjää mieltä sinusta ei ole iloa itsellesi, eikä muille"

Olen Julkkis -kisan voittaja Kyösti Mäkimattila avautuu tunteikkaasta voitostaan 6:38
Olen Julkkis -kisan voittaja Kyösti Mäkimattila avautuu tunteikkaasta voitostaan

Kyösti Mäkimattila kruunattiin viidakon kuninkaaksi.

Kyösti Mäkimattila voitti viidakkoseikkailun ja sai 19 800 euron voittopotin luovutettavaksi hyväntekeväisyyteen. Mäkimattila kilpaili viikkojen ajan 14 muun julkisuudesta tutun henkilön kanssa viidakon äärimmäisissä olosuhteissa. Jännittävän finaalijakson päätteeksi Mäkimattila kruunattiin koko ohjelman voittajaksi.

Mäkimattila kertoo tunnelmien olevan hyvät ja onnelliset.

– Olen iloinen ja onnellinen, että tulin lähteneeksi. Kyllä minä pitkään pohdin, että onko tämä aivan pöljää lähteä mukaan, laulaja kertoo.

Laulaja kertoo reissun olleen opettavainen. Hänen mukaansa monet kilpailijoista kokivat matkan erityisen tunteikkaaksi.

– Tunteiden näyttäminen ei ehkä kuulu itseni kivikasvoiseen tyyliin, mutta kyllä se oli todella voimakas kokemus myös tunteissa. Viikkojen aikana kaikki tunteet tuli käytyä läpi, laulaja sanoo.

Lähimmäksi ihmiseksi viidakossa Mäkimattilalle muodostui juontaja Esko Eerikäinen. Hänen mukaansa molemmat ajattelevat asioista hyvin paljon samalla tavalla ja molemmilla on samankaltainen menneisyys keikkatöistä. Ystävykset pitävät yhteyttä, vaikka ohjelman kuvauksista on vierähtänyt jo tovi.

– Olen ollut tosi iloinen, että meillä on aktiivinen whatsapp-ryhmä, joka laulaa muutenkin kuin ohjelmien yhteydessä. Kyllä me olemme pitäneet yhteyttä, Mäkimattila sanoo

Laulaja kertoo olevansa tyytyväinen päätökseen, että lähti mukaan ohjelmaan ja on erityisen onnellinen siitä, että saa lahjoittaa voittopotin hyväntekeväisyyteen. Laulajan kohde on Mielenterveyden keskusliitto.

– Mielen järkkyminen on sellainen asia mikä ei välttämättä näy ulospäin, mutta ilman ehjää mieltä sinusta ei ole iloa itsellesi, eikä muille. Mielenterveys on itselleni todella tärkeä asia, Mäkimattila toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat