Mainos

Vesa Vierikko joutui arkiseen onnettomuuteen: "Tajusin ettei mitään ollut tehtävissä"

5:17

Vesa Vierikko loukkasi jalkansa ikävästi kaatuessaan. 

VIDEO: Vierikko kertoo Ryhmäteatterista: "Emme halunneet tehdä opetusnäytelmiä"

Näyttelijä Vesa Vierikko nähdään 5. lokakuuta ensi-iltansa saavassa Timo Koivusalon Olavi Virta -elokuvassa. MTV tapasi Vierikon elokuvan lehdistönäytöksessä, johon näyttelijä saapui kainalosauvojen kanssa. 

Vierikko kertoo loukanneensa jalkansa hiljattain kaatuessaan ikävästi arkisessa tilanteessa: riisuessaan bootsia pois jalastaan seisaalteen.

– Tajusin että ei ollut mitään tehtävissä, enkä saanut mistään kiinni, kun nojasin kulmaan. Jos olisin nojannut seinään, olisin saanut jostain tukea. Ja (kaaduin) tuon päälle, niin että se taittui tuonne ja jotenkin istuin sen päälle. 

Tapahtuman seurauksena Vierikon oikean jalan jalkapöydästä murtui kolme pientä luuta. Näyttelijä saa jalkaansa pian kipsin, jonka kanssa hän joutuu elämään kolme kuukautta. 

Vierikko kertoo tapahtuman vaikuttaneen merkittävästi näyttelijän arkeen. Esimerkiksi kahvin keittäminen ja juominen ovat muodostuneet aiempaa haastavimmiksi arjen tilanteiksi. Vierikko suhtautuu onnettomuuteensa kuitenkin letkeästi ja huumorin kautta. 

– Otan kaikki tämmöiset sillä tavalla, että tämä tarkoittaa jotain. Koska tämä hidastaa liikkumista ja elämistä, niin itse asiassa tämä on kauhean mielenkiintoistakin. 

– Nyt pitää miettiä paljon tarkemmin kaikki asiat. Ihan arkipäivän asioita. Niitähän kulkee ja hoitelee, juo kahvia ja puhuu puhelimessa vaikka samaan aikaan. Nyt ei onnistu! Vierikko nauraa. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.