Mainos

Ojasta löytyneellä tytöllä vakavat päävammat: "Pyörästä oli löydettäessä ketjut irti"

Poliisin mukaan on mahdollista, että Kauhavalla tienvarresta löytynyt 6-vuotias tyttö ei välttämättä pysty vakavista pään alueen vammoista johten selvittämään tapahtumia vielä pitkään aikaan.

Tyttö löydettiin vakavasti loukkaantuneena ojasta, eikä häntä ole voitu hänen tilansa vuoksi puhuttamaan.

Poliisin tietojen mukaan tytöllä ei tilastaan huolimatta ole välitöntä hengenvaaraa.

Poliisin mukaan tyttö ei tule vielä lähipäivinä olemaan puhuttelukunnossa, mutta poliisi on huolissaan, pystyykö hän puhuttelukunnossakaan valaisemaan tapausta.

– Kun tulee vakava tärsky päähän, voi olla ettei muista mitään. Näin on aikuisellakin, mutta lapsella ehkä vielä herkemmin, tutkinnanjohtaja Sakari Palomäki kertoo.

Pyörästä ketjut irti

Poliisin mukaan on yhä mahdollista, ettei tapahtumaan liity rikosta. Toisaalta rikoksen mahdollisuuttakaan ei ole suljettu pois. Uhrin vammat sopivat niin yksittäiseen ulosajoon kuin muiden henkilöiden osallisuuteen.

Palomäen mukaan yksi mahdollisuus onnettomuuden syyksi ovat pyörästä irronneet ketjut. Tämä seikka ei kuitenkaan vielä riitä tekemään päätelmää siitä, liittyisikö tapaukseen muita tienkäyttäjiä. Loivassa alamäessä pyörän vauhti saattoi esimerkiksi kasvaa niin kovaksi ilman jarruja, että tyttö ajoi risteyksessä ulos sen vuoksi. Toisaalta ketjujen putoaminen voi liittyä toisen ajoneuvon lievähköön törmäykseen.

– Fakta on, että pyörästä oli löydettäessä ketjut irti, hän toteaa.

Poliisi on jatkanut lähialueella tapahtuma-alueella olleiden ihmisten puhuttamista, mutta lisätietoja tapauksesta ei ole tullut. Kukaan ei ole poliisille ilmoittanut nähneensä tapahtunutta tai olleensa siihen osallinen.

Jos tapaukseen liittyy tytön lisäksi toinen tienkäyttäjä, on toki mahdollista, ettei tämä ole edes huomannut tapahtunutta.

– Toivotaan että tyttö paranee pian, se on kuitenkin tärkeintä, Palomäki toteaa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.