Oinaan vuosihoroskooppi 2020

Sinä elät kiihkeästi, ja energiaa tuntuu kuluvan sitä mukaa kuin tuleekin! Vuosi 2020 on sinulle töiden kannalta todella loistavaa aikaa.

Rakkaus

Parisuhteessa elävät oinaat asettavat välillä kumppanilleen turhan suuria odotuksia, ja se voi synnyttää paineita suhteeseenne. Omien odotustesi sijaan suuntaa huomiosi mieluummin rakkaasi tarpeisiin ja toiveisiin ja yritä täyttää ne. Vastavuoroisuus saa suhteenne kukoistamaan.

Sinkkuoinailla on tänä vuonna hyvät mahdollisuudet löytää elämänsä rakkaus. Se voi löytyä lähempää kuin luuletkaan. Alat ehkä kevään korvalla katsoa jotakin ystävääsi tai työkaveriasi aivan uudessa, romanttisessa valossa. Suhde alkaa kuin varkain, etkä oikein osaa uskoa sitä todeksi. Kesä kuluu, ja syksyn tullen huomaat olevasi jo hyvinkin sitoutunut.

Perhe ja ystävät

Vanhempiesi terveydentila voi aiheuttaa sinulle tänä vuonna huolta. Töidesi takia et pysty antamaan perheellesi ja ystävillesi niin paljon aikaa kuin haluaisit, ja se voi aiheuttaa sinulle omantunnontuskia. Lapsesi puolestaan tuottavat sinulle paljon ilon hetkiä, ja saat olla todella ylpeä heidän menestyksestään.

Työ ja ura

Vuosi 2020 on sinulle töiden kannalta todella loistavaa aikaa. Sinä olet kova tekemään työtä, ja niinpä urasi lähteekin jyrkkään nousuun. Sinulle tarjotaan ehkä vastuullisempaa tehtävää, ja palkkasikin nousee. Jos taas olet suunnitellut työpaikanvaihtoa, nyt on otollinen hetki sillekin.

Työttömilläkin oinailla on tänä vuonna loistavat mahdollisuudet työn löytämiseen. Vaikkei kyse olisikaan aivan unelmiesi työstä, älä pelkää tarttua siihen. Jokainen askel vie sinua joka tapauksessa lähemmäksi unelmaasi. Sitä paitsi, kun taloutesi on turvattu, voit kaikessa rauhassa katsoa ympärillesi ja etsiä jotakin vielä parempaa.

Raha

Sinä olet itsekin hämmästynyt, miten hyvällä tolalla sinun raha-asiasi tänä vuonna ovat. Ansaitset niin hyvin, että voit tukea rahallisesti myös läheisiäsi. Älä kuitenkaan ryhdy käyttämään rahojasi liian leväperäisesti, sillä tilanne voi äkkiä kääntyä päälaelleen.

Opiskelu

Hyvät tulokset opinnoissa eivät tule helposti. Joudut tänä vuonna raatamaan silmät ristissä yömyöhään, jotta pääset haluamiisi tavoitteisiin. Siihen tarvitaan suurta itsekuria, mutta sitä sinulla todellakin on.

Hyvinvointi

Sinä elät kiihkeästi, ja energiaa tuntuu kuluvan sitä mukaa kuin tuleekin. Aina et ehdi kiinnittää tarpeeksi huomiota terveelliseen ravintoon ja riittävään liikuntaan. Sinun kuitenkin kannattaisi, niin terveytesi pysyy hyvänä jatkossakin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja