Oikotie jokaisen naisen unelmaan!

NIVEAn valikoimissa on kolme erilaista puuteria: uusi Ideal Finish -kiinteä puuteri, uusiutunut Stay Real Terra -aurinkopuuteri sekä Stay Real Compact Foundation -meikkipuuteri.

Silkkisen pehmeä iho Ideal Finish -puuterilla

NIVEA Ideal Finish -puuteri on oikotie jokaisen naisen unelmaan: täydellisen sileään ja tasaiseen ihoon. NIVEA Ideal Finish -puuterin samettisen pehmeä mattakoostumus hellii ihoa.

Silkkinen puuteri levittyy helposti ja tasoittaa ihon värin luonnollisen näköiseksi. Kevyt mattapuuteri pysyy iholla hyvännäköisenä pitkään ja viimeistelee meikin kauniisti.

NIVEA Ideal Finish -puuterin erityinen hiukkasrakenne luo iholle höyhenenkevyen tunteen. Puuteri ei tee ihosta naamiomaista eikä tuki ihohuokosia. Puuterin tärkeimmät ainesosat ovat luonnollinen maissiuute, silikoni, joka tekee meikistä helposti levittyvän sekä höyhenenkevyet värihiukkaset.

NIVEA Ideal Finish -puuteri on täydellinen NIVEA Ideal Finish -meikkivoiteen kanssa. Ideal Finish -puuterista on helppo valita sopivin sävy, sillä puuteri on tyylikkäässä läpinäkyvässä pakkauksessa. Ideal Finish puuterin sävyt ovat: 2 Nude, 3 Beige ja 4 Sand.

Auringon päivettämä iho

NIVEA Stay Real Terra -aurinkopuuteri levittyy entistä tasaisemmin, sillä koostumukseen on lisätty oliivinlehtiuutetta, joka tekee ihosta pehmeän. Aurinkopuuterilla on helppo saada aikaan kevyt ja luonnollinen päivetys. Sitä voi käyttää myös poskipunan asemesta ja sillä voi tehdä kasvoille varjostuksia. Aurinkopuuterin värisävy on Sunset Gold. Se on pakattu tyylikkääseen pronssinväriseen rasiaan.

Artikkelin tarjoaa:

Lue myös:

    Uusimmat