Oikeuteen joutunut David Copperfield joutui paljastamaan temppunsa salaisuuden

Oikeuteen joutunut David Copperfield joutui paljastamaan temppunsa salaisuuden 1:33

Yksi David Copperfieldin tempuista paljastettiin oikeudenkäynnin aikana.

Maailmankuulu taikuri David Copperfield haastettiin oikeuteen brittiläisen Gavin Coxin toimesta. Coxin mukaan hän loukkaantui ollessaan vapaaehtoinen yhdessä Copperfieldin taikatempussa.

Kyseisen tempun nimi on Lucky 13. Tempussa Copperfield kutsuu 13 yleisön jäsentä lavalle, laittaa nämä istumaan tasanteelle, joka näyttää siltä, ettei ulospääsyä ole. Tasanne peitetään verhoilla ja hetken päästä se paljastetaan yleisölle tyhjänä, samalla temppuun osallistuneet saapuvat ovista takaisin teatteriin. Temppu on ollut yksi Copperfieldin esityksen näyttävimpiä.

Todellisuudessa vapaaehtoiset johdatetaan salaluukun kautta lavasteisiin, he kiiruhtavat läpi käytävien ja jopa keittiön saapuen lopulta teatterin oville. Kiiruhtamisen tiimellyksesä Cox liukastui. Hänen asianajajansa mukaan reitti oli pimeä ja osa reiteistä kulki työmaan läpi, sillä hotelli, jossa Copperfieldin esitys pyöri, oli remontissa esityksen aikaan.

Coxin mukaan hän kärsi kroonisista kivuista kaatumisensa vuoksi. Myöhemmin lääkärin suorittamissa tutkimuksissa hänen aivoistaan paljastui vamma. Cox haastoi oikeuteen sekä Copperfieldin, että tämän tuotantotiimin.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat